Wisconsin förare utbildning övningsfrågor

Du kanske har hört att bilkörning är ett privilegium, inte en rättighet. Förbereda för en förares test är alltid en bra idé - det kan rädda dig från att behöva ta testet igen. De flesta DMV webbsidor kommer att ge exempel på frågor för att ge dig en uppfattning om vilka typer av frågor som kommer att vara på det verkliga provet. Typiskt, frågorna är flervalsfrågor. Nedan är exempel på frågor och rätt svar ges. Korsningar
p Det blir frågor om trafikreglerna, när du har rätt att vända och från vilka körfält, liksom frågor om närmar sig en korsning. Här är ett urval fråga: "När du planerar att göra en vänstersväng över en korsning och du väntar i mitten av korsningen för trafiken att rensa, bör dina framdäcken slås ..."

Svaret är: "rakt fram."
Signs

Förarens tester har en hel del frågor om de olika tecknen som du ser när du kör din bil. Att veta vad tecknen betyder är mycket viktiga eftersom de varna dig om vad som händer på vägen. Allt från "Stop" och "Yield" tecken på "School Crossing" och "Övergångsställe" tecken kan vara på testet. Ett prov fråga för ett visst tecken är: "När du ser en" Vägarbete Ahead "undertecknar bör du ...."

Svaret är: ". Leta efter vägarbete"


Lights

veta vad de olika lampor betyder är också viktigt när man kör. Det finns tillfällen när lamporna är fasta och tider när de blinkar. Att veta vad skillnaden är tillsammans med vad färgerna betyder är också en del av ett körprov. Ett prov fråga för lampor skulle vara: "När du ser ett blinkande gult ljus i en korsning bör du ...."

Svaret är: "sakta ner och närmar sig korsningen försiktigt."


Highways och motorvägar
p Det finns också frågor om ett körprov som gäller körning på en motorväg eller motorväg. Det är viktigt att känna till dessa regler på grund av den höga hastigheten du reser och den potentiella faran inblandade. Du också ibland kör på en motorväg med mycket stora lastbilar, vilket kan vara skrämmande. Ett exempel på ett test fråga är: "När du kör på en motorväg och bilen framför dig är en stor lastbil, bör du köra ...."

Svaret är: "längre bak än du skulle för en personbil. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145805.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.