Hur man gör en test av manövreringsförmågan

fickparkering utmanar även erfarna förare, så nya förare upplever den första förarens testet måste öva manövrerbarhet. Detta område av examen kräver skicklighet och koncentration. Du måste vara fokuserad och försiktig som du styr genom koner och tillbaka in i ett litet utrymme som mäter bara 9 meter med 20 meter. Målet är att undvika knackar markörer över medan styra och backa bilen på plats. Trots all den stress som kan åtfölja en examen, öva i förväg så att du kan slappna av och skicka din manöverbarhetsprov. Instruktioner
1

manövrera genom kursen. Kör fordonet genom en inramade området bestående av fyra markörer. Följ examinatorns anvisningar för att styra åt höger eller vänster efter att ha lämnat den inramade området. Undvik markören nära din vändpunkt. Efter svarvning, styra rakt och stannar när den bakre delen av bilen når markören och är parallellt med kursen.
2

Back in den inramade området. Utnyttja din tur signal. Sätt fordonet i omvänd och tillbaka in i inramade området. Undvik att träffa de markörer som du kommer att behöva börja om igen. Sikta på det bakre hörnet. Tillbaka in i utrymmet tills din stötfångaren är även med markörerna och fordonet står parallellt med testningen kursen. Utnyttja din backspegel och titta över axeln för att lyckas manövrera.
3

Kör ut från parkeringen. När du har parallella parkerade, tillbaka bilen till den ursprungliga positionen. Försiktigt satte bilen i enheten och styra ut ur utrymmet, vrida ratten ett varv innan du drar fram. Undvik all kontakt med markörerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145934.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.