Driving Kurser för tonåringar

Bilolyckor är den vanligaste dödsorsaken för ungdomar i detta land, med 81.000 dödsfall som kan tillskrivas olyckor med tonåring förare mellan åren 2000 och 2009, enligt SafeRoads4Teens.org. Även om din tonåring är en ansvarsfull förare, kan andra på vägen inte. Förberedelse och utbildning kan göra skillnaden mellan att ha en olycka och att undvika en. Statistiken visar att defensiv körning klasser betydligt lägre olycksrisk. Hands-On Driving

erfarenhet gör föraren, och din tonåring kommer att få massor av det på många praktiska bilskolor. Teen studenter kommer att placeras i mock farliga körsituationer och ges utbildning av erfaren personal. Den Danny McKeever körskola i södra Kalifornien erbjuder utbildning inom fordonsdynamik och bil kontroll, liksom andra viktiga områden. Andra trafikskolor såsom Street Survival kurs, förarens Edge och ny bil Kontroll Clinic, erbjuder upplevelse för din tonåring bakom ratten i sin egen bil i sådana manövrar som bromsar runt ett hörn och utföra åtta mönster i våta och torra förhållanden. Kolla på nätet för praktisk körning kurser i ditt område.
Simulatorer

Dataprogram körsimulatorer finns att beställa på nätet och kan användas med en elevs hemdator eller med skolans datorer för att undervisa flera förare i klassrummet. Olika mjukvarupaket erbjuds beroende på körupplevelsen och önskad kompetensnivå. En sådan programvara Företaget erbjuder även alkohol glasögon för att simulera effekterna av rattfylleri. AAA Michigan, i december 2010, hade fyra simulatorer som används vid Michigan skolor att undervisa tonåringar körkunskaper och effekter av distraherad körning.
Internet Kurser
< p> Driver Ed klasser i skolorna fylls snabbt med tonåringar angelägen om att få bakom ratten. Som ett alternativ till att vänta på klassrummet, flera online skolor erbjuder utbildning för att få ett körkortstillstånd. Innan betala kursavgifter, men kontakta din lokala DMV för att se till att online-kurs är acceptabelt.
Insurance Company Kurser

Försäkringsbolagen kan erbjuda en kombination av online- video kurser och förälder-övervakad förarutbildning till lägre försäkringspremier för tonåring förare. Beroende på försäkringsbolag kan kursen kräva förälder-loggade tid bakom ratten med frågan och sessioner svar för din tonåring föraren. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145823.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.