New York State Motor Vehicle Lagar

New York motorfordon lag har specifikationer för olika typer av fordon. Om du är på en offentlig New York state highway, är det viktigt att veta att ditt fordon uppfyller New York State motorfordon krav oavsett om du kör en motorcykel, en bil eller en lastbil med släp. Motorcykel Lagar
Motorcykel

Enligt New York State lag måste varje motorcykel som används på allmän väg i New York har tillräckliga bromsar i gott skick som styr motorcyklar vid alla tidpunkter. Motorcykeln måste ha ljussignalanordningar, horn eller klockor tillräckligt högt för att varna andra om det finns problem. Om en motorcykel är på en motorväg, måste den ha en upplysta lampa på baksidan av fordonet och även på framsidan. Om det finns en trunk fäst på framsidan eller sidan av motorcykeln måste fordonet ha två lampor i fronten och en på baksidan. Lampan på baksidan måste placeras i ett läge som kastar ljus på registreringsskylten på baksidan av motorcykeln. Motorcyklar körda New York State motorvägar bör ha en anordning som förhindrar onödiga ljud från avgaserna, såsom en ljuddämpare.
Car Motor Vehicle Lagar
Håll en klar bild med funktionella vindrutetorkare.

I New York, måste alla motorfordon köras på allmän väg har en styrmekanism och bromsar i gott skick. Fordonet måste vara under kontroll hela tiden. Varje fordon måste ha lämpliga vindrutetorkare eller motsvarande anordning som håller vindrutan ren, ger en förare med rimlig sikt. Enligt New York State lag, de enda affischer eller klistermärken tillåts på bakrutor eller vindskydd är sådana som godkänts av en kommissionär.
Trailer och Semitrailer Motor Lagar Vehicle
Trailer

släpvagn eller påhängsvagn som dras på New York Public motorvägar skall fästas på fordonet drar den med en anordning som godkänts av en kommissionär. Trailern måste anslutas på ett sätt som förhindrar att släpvagnen från att böjas över 6 inches från dragfordonets hjul väg. Släpvagnen skall ha en registreringsskylt på sin bakre. Dessa siffror skall vara läsbar från ett avstånd av minst 50 meter bort. Enligt New York State lag måste de bakre lyktorna på fordonet skall anpassas så att de lyser upp nummerplåten utan bländning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145371.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.