New York Junior Körkort Passagerare Begränsningar

Inget enskilt under åldern 16 kan driva ett motorfordon i delstaten New York. Efter att ha haft ett giltigt körkortstillstånd för sex månader, får en person i åldern 16 och 17 gäller för en junior licens. En junior licens tillåter tonåringar att köra, men de måste följa vissa restriktioner. Passagerare

Junior förarens tillståndshavare får inte köra med mer än en passagerare under 21 år, om inte den andra passageraren (s) är en familjemedlem. Om du reser med fler än en passagerare under 21, måste minst en passagerare vara 21 år eller äldre, och måste vara förälder, vårdnadshavare eller förarutbildningen instruktör för föraren.
Time

Junior förare kan köra 5:00 till 09:00 varje dag med en orelaterad passagerare under 21 år, utan en övervakning förare. En junior tillståndshavare kan köra från 21:00 till 05:00 utan tillsyn om att resa till arbete eller skola. Föraren måste bevisa anställning på väg till jobbet under de angivna timmarna. Om inte reser till en av de godkända platser, måste föraren vara åtföljd av en förälder, vårdnadshavare eller förarutbildningen instruktör från 09:00 till 05:00, och den personen måste vara i det främre passagerarsätet och ha ett giltigt körkort.
Addera Passenger begränsningar

Passagerare under åldern 8 och lättare än £ 40 måste vara i en riktig fasthållningsanordning för barn, såsom en bilbarnstol eller bälteskudde. Endast barn över 4 fot 9 inches är tillåtna att använda bilbälte med en axelrem. Alla passagerare måste använda bilbälte när fordonet körs.
Påföljder

Junior tillståndshavare som får en allvarlig trafikförseelse, eller två mindre överträdelser, kan ha sin licens avbrytas under 60 dagar. En allvarlig kränkning är en som bär tre eller fler punkter förarens överträdelse. Dessa inkluderar passagerarens säkerhet och säkerhetsbälten kränkningar bälte, fortkörning, vårdslöshet i trafik eller underlåtenhet att stanna för en skolbuss. Om föraren får en annan allvarlig kränkning, eller två separata mindre överträdelser, inom sex månader efter att ha hans körning privilegier återställd, kommer hans körkort återkallas.


Begränsade Roads Junior förare kan inte köra när som helst på en bro eller tunnel drivs av Triborough Bridge and Tunnel Authority. I Westchester County, de är inte tillåtet att köra på Taconic State, Hutchinson River, Saw Mill River eller Cross Country parkways. Junior chaufförer är också förbjudet att köra på vägar i New York City parker vid alla tidpunkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145944.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.