Så här startar Utbildning Truck Driving

Lastbilschaufförer spelar en viktig roll i distributionen av varor över hela USA för sitt arbete de får en genomsnittlig timlön på $ 18,62 enligt US Bureau of Labor Statistics även om många betalas av milen. Särskilda kvalifikationer krävs för att bli lastbilschaufför, men nästan alla kan vara en del av detta yrke om de börjar med truckkörning utbildning. Instruktioner
1

Läs om kraven för att bli lastbilschaufför. Granska webbplatsen för din statens avdelning för motorfordon (DMV) att läsa de särskilda kvalifikationer för att tjäna en kommersiell körkort (CDL) och bli lastbilschaufför. Betrakta ett annat jobb eller karriär om du har tidigare trafikbrott såsom en DUI eller flera vårdslös avgifter körning som förbjuder dig från att ha en CDL.
2

Hitta ett utbildningsprogram. Kontrollera med lokala högskolor och skolor handel att lära sig om de erbjuder några utbildningar eller program för personer intresserade av att bli lastbilsförare. Kontakta din DMV kontoret för att ta reda på vad andra skolor och organisationer erbjuder CDL utbildning i ditt tillstånd.
3

Registrera dig för truckkörning utbildning. Fyll i en anmälningsblankett för att anmäla sig till utbildningen. Ge din nuvarande körkort till inskrivningen kontorist för dem att kopiera och bifoga till din anmälningsblankett. Även om det är att föredra, det finns inget krav på att ha en gymnasieexamen eller GED att få en CDL, men utbildning skolor kräver en läsning test för att säkerställa att du är kapabel att läsa dokument och vägmärken som lastbilschaufför. Fråga om logistiken för den utbildning som där du behöver för att rapportera om den första dagen, och vad du behöver ta med dig.
4

betala för utbildningen. Använd kontanter, en check eller kreditkort för att betala avgifterna för truckkörning utbildning klassen. Besök ett lokalkontor i din statens arbetskraft avdelning att bestämma om Workforce Investment Act (WIA) medel kommer att betala för utbildning om du är arbetslös.
5

Förbered för tentor. Förstå att du måste skaffa ett körkortstillstånd samt din CDL från den faktiska DMV kontoret. Har extra pengar som avsatts för dessa prov, som uppstår mot slutet av utbildningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145298.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.