Så tappa ur oljan i ett Falcon 4-Wheeler

The Falcon 110 4-hjuling är en kinesisk terränggående fordon (ATV) tillverkad av Kazuma Group. The Falcon ATV har en dubbel front A-armar, och en stor bakre skivbroms, elstart, lampor, full fjädring och en fyrtaktsmotor med omvänt. Som med alla motorfordon, används olja för att smörja motorn och måste bytas regelbundet eller motorn kommer att bränna ut. Du behöver inte vara en mekaniker eller en expert för att tappa ur oljan ur din 4-hjuling, det är en enkel uppgift som du kan utföra själv med lite krångel. Saker du behöver
Rag
dräneringskärlet
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Falcon 4-hjuling på en plan yta och slå sedan av motorn från tändningen knappen på högra handtaget. Ta ut nyckeln ur ATV.
2

Använd fingrarna för att skruva ur oljestickan kontakten från höger sida av ATV motor. Mätstickan sitter på höger sida av motorn nära fotstödet.
3

Torka av oljestickan med en trasa och sedan lägga den åt sidan på en säker plats så att det inte blir något skräp på det.
4

Leta efter avtappningspluggen på nedre högra sidan av vevhuset. Använd en spärrfunktion för att ta bort i avloppet bulten från vevhuset för att komma åt avtappningspluggen. Detta märks på vevhuset.
5

Sätt dräneringstråget under avtappningspluggen och ta bort avtappningspluggen med fingrarna. Vänta tills oljan rinna ut ur vevhuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118715.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.