Kawasaki motor Problem

Kawasaki Motors tillverkar ett stort utbud av fritidsaktiviteter fordonstyper. En Kawasaki motoreffekter dem alla, trots andra tekniska skillnader. Således, motor felsökningsförslag är likartade för alla Kawasaki fordon, såsom anges i varje fordon handbok. Bränsle och Elsystem

Kontrollera Kawasaki fordonets bränslesystem nivåer först om motorn inte kommer att fungera. Detta inkluderar nivån av bensin och mängden motorolja. Medan motorolja typ varierar beroende på ett visst fordon, alla Kawasaki motorer tar blyfri bensin som främsta energikälla. Kawasaki rekommenderar gas med en antiknock rating på minst 87. Olja information finns i bruksanvisningen för varje enskilt fordon. Om motorn inte går att slå över, kan det också vara problem med det elektriska systemet, t.ex. en låg batterispänning eller en dåligt fungerande tändsystem, som måste kontrolleras och repareras.
Tändstift

En integrerad motor komponent, tändstiftet eller pluggar kan orsaka motorproblem allt från strömavbrott till misslyckande att starta. Ta ett fordons tändstift från var och en av motorns cylindrar och inspektera varje. Om isolatorn spets bränns på någon plugg, byt ut den. Dessutom, se till att tändstiftet gapet är satt till rätt bredd. Den "Underhåll och justering" i respektive bruksanvisning innehåller information om typ av tändstift och spaltbredden.
Cooling
p Det kan vara ett problem med en fordonets kylsystem om Kawasaki motorn blir överhettad. Kontrollera att kylmediet är helt fullt i kylarens kylvätskebehållaren. Kawasaki rekommenderar vanligtvis en blandning av destillerat vatten och frostskyddsmedel som kylmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118600.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.