Kawasaki motor Felsökning

Kawasaki Motors producerar en mångfald av fritidsfordon varje år, från motorcyklar till alla terräng fordon (ATV) till snöskotrar. Trots de många typer av Kawasaki fordon, motor felsökningstips förblir relativt likartade i alla fordonstyper. Varje Kawasaki bruksanvisning innehåller en felsökningsguide för att hjälpa ägarna genom denna process. Bensin

Varje Kawasaki motor kräver en konstant tillförsel av bensin för att köra. Om en viss motor har problem, kontrollera bränslemätaren och säkerställa tillräckliga gasnivåer. Om tanken är tom eller nästan tom, tanka med den typ av bensin som anges i bruksanvisningen. De flesta Kawasaki motorer tar blyfri bensin med oktantal 91 eller högre som en huvudsaklig energikälla.
Motorolja

Motorolja är ett annat viktigt bränsle i en väl fungerande någon Kawasaki motor. Ägare bör kontrollera motorns oljenivå tank och byta olja regelbundet. Om motorn inte är igång på rätt sätt, är det möjligt att oljan måste fyllas på eller ändras. Varje bruksanvisning innehåller specifik information om var man kan hitta ett visst fordon oljetank och anvisningar om hur man utför ett oljebyte.
Elektrisk
p Om det finns problem med en Kawasaki fritids fordonets elsystem, kommer fordonets motor sannolikt inte att fungera. Kontrollera att motorns stoppknapp är inställd på att köra, att huvudsäkringen inte har gått och att batteriet är fulladdat. Addera Tändstift

justering Tändstift eller utbyte är en annan vanlig fix nämns flera gånger i varje Kawasaki felsökningsguide. Skadade eller felaktigt inställd pluggar kan göra att motorn misständning, stall eller förhindra en motor från start helt och hållet. Avlägsna pluggarna från vardera av motorns cylindrar och se isolatorn spetsen inte bränns och tändstiftet gapet är inställd på bredden som anges i bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118584.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.