Lastbil Camper Laddar Specifikationer

lastbilstillverkare skapar betyg som anger bärkraft av fordonet, dvs GVWR eller "totalvikt". Dessa betyg kan vanligen hittas i instruktionsboken eller någonstans på förarsidans dörr på lastbilen. Innan du lägger din husbil, bestämma den totala vikten av ditt fordon. Med den här informationen kan du bestämma bästa rätt husbil innan de köper eller se den du har kommer att köra säkert. Lastkapacitet

att avgöra fordonets bärförmåga, fyll dina gastankar, ladda den med växel och antalet personer som du kommer sannolikt att bära när husbil är laddad. Kör det till en kommersiell lastbil skala och har den vägde. Denna vikt, subtraheras från GVWR, kommer att ge dig den maximala vikten för husbil din bil kan säkert bära. Addera vikt Camper

vikt och storlek på sommarlägret kan i allmänhet hittas i närheten eller på dörren, eller i instruktionsboken. Du kommer att behöva för att fastställa vikten av ytterligare objekt som du kommer att dragande i din husbil. Denna mätning kan också göras när du väger din lastbil. Lägg till dessa siffror för att bestämma den totala vikten du kommer att bära.
Center of Gravity

tyngdpunkten Zone är ett betyg som syftar på det sätt vikten av husbil fördelas över flaket. Det krävs på alla campare tillverkade efter 1973. Kontrollera att din lastbil tyngdpunkt Zone Betyget är kompatibel med husbil.
Ytterligare support

Eftersom den totala vikten i kombination med höjden på sommarlägret minskar övergripande stabilitet och manövrerbarhet av fordonet, kan ytterligare stöd tillsättas av tillverkaren för ökad säkerhet och bättre hantering. Lastbil chocker, däck husbil chocker, luftfjädring och bättre hela effekt det totala resultatet av lastbilen och sommarlägret kombination. Vissa lastbilstillverkare erbjuda valfria husbil paket på köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118096.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.