Hur man använder en plast svetsare

En plast svetsare är en integrerad verktyg för att göra strukturella svetsfogarna i plastfolie. Plast svetsare är i huvudsak luftvärmare som smälter plasten svetsfog och plasten påfyllningsstaven att göra strukturella svetsen. För att göra plast svetsare mer effektivt, lägger du en hastighet spets på den varma luften avgasmunstycket. Hastigheten spetsen riktar den varma luften mot svetsfogen och förvärmer plast påfyllningsstaven, vilket eliminerar behovet att manuellt värma svetsen genom att lufta luftmunstycket. Saker du behöver
plast svetsare
Skinnhandskar
Två skrot bitar av plast
Heavy-bladiga plast kniv
påfyllningsstaven
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Slå på plast svetsare, justera värmen ratten värmeläget anges på fallet för den typ av plast du kommer att vara svetsning, som svetsaren åt sidan för att värma upp och sätta på din läder arbetshandskar.
2

Placera en 30-graders avfasning på ena sidan av varje bit skrot plast genom att hålla den tunga-bladig kniv längs kanten på varje bit i en 30-graders vinkel och dra bladet längs varje sida. Det kommer att ta många pass för att slutföra avfasning.
3

Skjut de två fasade kanter tätt ihop och köra den upphettade plana spets hastighet spets längs området där de två fasade kanter träffas för att please dem tillsammans.
4

Slide en bit påfyllningsstav in i öppningen av hastigheten spets och plats hastigheten tippa ned på tacked svetsfogen.
5

Push påfyllningsstaven in i svetsfogen och dra plast svetsare längs svetsfogen
6

Dra plast svetsare utanför svetsfogen,. påfyllningsstaven kommer att glida genom den hastighet spets och sitter kvar på plast svetsfog.
7

Clip plasten påfyllningsstaven även med kanten av plastarken med avbitare.
8

Låt svetsfogen svalna innan du flytta svetsade bitar av plast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117520.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.