Hur man kan blockera springan ovanför en RV Kylskåp

Designad för sommartid getaways, är de flesta husvagnar inte tillräckligt isolerad för att hålla ute kylan, särskilt i skåp områden runt apparater. Eftersom den producerar värme under drift, är en RV kylskåp ventileras på utsidan för att möjliggöra luftväxling. Detta gör att klyftorna mellan kylskåpet och montering skåp prime startpunkter för utkast. Om du planerar att använda din RV under de kallare månaderna, måste du blockera luckorna ovanför kylskåpet med isolering. Saker du behöver
skiftnycklar
platt skruvmejsel
Måttband handskar
arbete
glasfiberisolering
Sax
Stor soppåse
Silvertejp

Visa fler instruktioner
1

Stäng av ventilen gastillförseln på gasolflaskan.
2

Dra i handtaget för att öppna lucka på baksidan av kylskåpet, på utsidan av RV. Placera en skiftnyckel på beslaget på en sida av gastillförselledningen korsning och en andra skiftnyckel på beslaget på den motsatta sidan av föreningspunkten. Vrid skiftnycklar i motsatta riktningar och koppla ned linjen gasförsörjning från kylskåpet. Addera 3

Ta bort skruvarna från framsidan av kylskåpet monteringsram med en skruvmejsel. Fatta sidorna av kylskåpet med händerna. Wiggle kylskåpet sida till sida samtidigt som du drar enheten mot dig tills kylskåpet skjuter tillräckligt långt från skåpet för att komma åt luftrummet ovanför kylskåpet.
4

Mät bredden av luftrummet , hela framsidan av kylskåpet, med ett måttband.
5

Använd ett par arbetshandskar för att skydda händerna från glasfiber partiklar. Skär en bit av glasfiber isolering bredden på springan ovanför kylskåpet med en sax. Slå in isoleringen i en plast soppåse. Tejpa eventuellt överskott lös plast ner till påsen med silvertejp.
6

Rulla ihop täckt plastisoleringen. Stuff rullen i luftrummet ovanför kylskåpet, placera isoleringen över hela bredden av luftrummet.
7

Skjut kylskåpet tillbaka in i skåpet och sätt tillbaka skruvarna i monteringsramen.

8

Anslut linjen gasförsörjning, snugging tillbehören åt ordentligt med en skiftnyckel. Öppna ventilen gastillförseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118716.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.