Hur att fixa en Honda trehjuling

Honda trehjulingar är fortfarande, med dagens mått mätt, stora ATV som kan ge för mycket roligt. Fastställande dessa maskiner nästan alltid kräver samma stenkast. Men efter att ha avslutat dessa uppgifter, kommer fordonet brukar köra bra, även konkurrenskraftigt. Många gånger, kan du plocka upp dessa begagnade maskiner för nästan ingenting och reparera dem för att göra en rolig leksak för hela familjen. Saker du behöver
Verktygssats
Förgasare Cleaner Review Replacement tändstift
varmt såpvatten
luftfilterolja
Standard motorolja däck
Replacement och slangar (om det behövs )
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera trehjuling bensintank för gammalt bränsle. Om det finns någon, helt tömma tanken och fylla det med nytt bränsle.
2

Byt trehjuling s tändstift. Detta kommer att hjälpa bilen startar och kör bra. Pluggar vanligtvis foul efter inte används under en längre tid.
3

Avlägsna trehjuling s förgasare och rengör det i så stor utsträckning som möjligt att använda standard förgasare renare. Trehjulingar använde en gammal form av teknik i sin förgasare makeup, gör uppbyggd med tiden en viktig fråga. Ett igensatt och smutsig förgasaren är ett av de största problemen med äldre tre-hjulingar.
4

bort och rengör bilens luftfilter. För att göra detta, tvätta filtret i varmt såpvatten. Låt filtret torka innan ansöka om ett nytt filter olja till den och installera den i tre-hjuling luft-rutan.
5

Kontrollera trycket i tre-Wheelers däck. Om det inte är på acceptabla nivåer, eller om däcken är väldigt slitna, byta ut bilens däck och slangar. Detta kan vara en bra investering för tillförlitligheten av ATV.
6

Ändra trehjuling olja använder standard ATV förändring förfarande. Var noga med att avyttra gamla motorolja ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117710.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.