Installationsinstruktioner för en Cobra ATV vindruta

ATV eller terrängfordon, är små, lätta fordon som rids som en motorcykel men har minst tre däck. Som namnet antyder, kan du rida en ATV över bara om någon terräng. PowerMadd gör Cobra II ATV vindruta, som är speciellt utformad för att skydda dig från allt kan komma rusar på dig när du färdas på landsbygden. Du kan installera en Cobra vindrutan med de delar som kommer med vindrutan och några enkla verktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
17 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut gummigenomföringarna i varje hål i vindrutan. När de sätts in på rätt sätt kommer du att kunna se en ring av gummi på vardera sidan av vindrutan.
2

Skjut en distans i varje kragarna från insidan av vindrutan. Insidan är den sida som är vänd mot dig när du sitter på ATV. Distanserna är de plagg som är tillverkade av aluminium.
3

Placera en av konsolerna på vänstra kragarna så att hålen i konsolen är över kragarna på insidan av vindrutan. Den sidan av konsolerna med fem hål i det borde vara längs den vänstra kanten, och fästet bör vara vertikal.
4

Passera en skruv genom varje kragarna från utsidan av vindrutan. Skruven ska komma ut genom fästet på insidan.
5

Skjut en bricka över i slutet av varje bult och dra åt en mutter över brickan. Detta fäste bör nu hållas tätt mot vindrutan.
6

Fäst den andra fästet på höger kragarna på samma sätt som du gjorde med den första. Kanten med fem hål ska vara vända mot yttre, högra kanten av vindrutan.
7

Öppna styret klämmor med en skruvmejsel och placera dem över styret. Klämmorna ska placeras vertikalt, strax under den horisontella delen av handtagen.
8

Stäng klämmorna med skruvmejseln när du har dem i rätt position så att de stannar på plats. Kontrollera att gängstänger stickning av klämmorna är riktade framåt, bort från sätet för ATV.
9

Skjut den långa justerstav på de gängade delarna av klämmorna och dra åt med en 17 mm skiftnyckel. Du ska bara dra stavarna nog att hålla dem, inte åt dem hela vägen
10

Få någon att hålla vindrutan upp så fästena på insidan är uppradade med justerare. stavar. Skjut skruvarna sticker ut justerdelen stavarna i ett av hålen i beslagen. Sitt på ATV och välj hålen som gör att du bekvämt kan se genom vindrutan.
11

Thread resterande muttrar på de skruvar fast genom fästena. Dra åt vindrutan till justerdelen stavarna.
12

Slutför åtdragning justerdelen stavar. Gör vindrutan så nära eller så långt som du vill att det ska vara från styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117693.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.