Yamaha Warrior 350 Specifikationer

Yamaha introducerade Warrior ATV, en fyrhjuling med två-hjulsdrift, i slutet av 1980. Byggd för alla typer av ATV ridning, från relativt jämn segling av en övergiven järnväg till grovheten av en trek långt utanför misshandlad sökvägen, erbjöd Warrior hastighet och hållbarhet. The Warrior linjen blev så småningom känd som Raptor, men maskinen har förändrats mycket sedan starten. Motor

Yamaha Warrior tillverkades med en 348-kubikcentimeter, fyrtakts, luftkyld motor med enkel överliggande kamaxel. Den borrning och slaglängd var 83 mm med 64,5 mm, med ett kompressionsförhållande på 9:02:01. Bensintanken varierade i storlek, hålla 3.2 liter på tidiga modeller och 2,4 liter under senare år.
Transmission och drivlina

Överföringen var en sex-växlad manuell med omvänd. Drivlinan var tvåhjulsdrift med en förseglad O-ring kedja.
Elektronik

En elektrisk DC tändning eldas upp Yamaha Warrior, som hade dubbla 30-watts multi-reflektor strålkastare. Addera bromsning och fjädring

främre och bakre bromsarna på Warrior var hydraulisk skiva med dubbla hydrauliska skivor på framsidan. Suspensionen var oberoende dubbla triangellänkar med fem-vägs justerbara stötdämpare. De chocker hade 7.9 inches av resor. Markfrigång var 4,9 inches. Framdäcken på Yamaha Warrior var AT22x7-10s, medan de bakre däcken var AT22x10-9s.
Dimensioner

Yamaha Warrior var 72,4 inches lång med 42,5 inches bred med 42,5 inches hög. Den hade en sitthöjd på 30,1 inches och en hjulbas på 47,2 inches. Den torrvikt Warrior var 397 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117807.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.