Hur gör jag Unbolt en husbil varmluftsugn?

En varmluftsugn använder en form av fläkt bistå inom matlagning bay att flytta uppvärmd luft i cykler, vilket gör för en jämn temperatur runt matlagning viken och hastigheter tider matlagning. Denna interna funktion har ingen effekt på processen för unbolting ugnen, även om det måste finnas en elektrisk förbindelse för att tjäna detta syfte, även i en propan-fueled ugn. Kaminerna i husbilar skiljer sig från typiska hushåll enheter i att ugnen enheten är nästan alltid på avstånd från hällen, eller spis-top, enhet. Detta gör borttagning av ugnen ett mindre komplext projekt, men det finns fortfarande ett antal variabler att beakta. Saker du behöver
Hushåll toolkit
Visa fler instruktioner
1

Inspektera området som omsluter varmluftsugn. Räkna ut hur inneslutningen byggdes, och i vilken ordning. Den konvektionsugn installerades på ett av två sätt, antingen genom att vara fastskruvad i läge innan inneslutningen konstruerades runt det, eller genom att passas in i en redan existerande hölje. Ta bort allt trim från framsidan av höljet, även det som kan tyckas vara enbart dekorativa. Om tunga fästen avslöjas, ta bort dem.
2

tag i varmluftsugn ordentligt, och försök att flytta den mycket lätt från sida till sida och framåt och bakåt. Om ingen rörelse är erfarna, ytterligare anslutningar till tyget av husbil finns sannolikt på baksidan av enheten.
3

Demontera höljet i vad som verkar vara det mest logiska återföring av sekvensen som används av husbil tillverkare att konstruera höljet. Den varmluftsugn kommer typiskt förankras på flera punkter till en horisontell ram järnväg eller vertikala band av husbil strukturella tyg. Eftersom fästena är avslöjade, ta bort varje försök att flytta varmluftsugn igen. När det så småningom kommer att flytta, finns det inget behov av att ytterligare isär höljet, eller skruva isär något fler bilagor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118312.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.