Yamaha Raptor 350 Felsökning

Liksom alla fritidsfordon, kan Yamahas Raptor 350 utvecklar mekaniska problem som kräver diagnos och reparationer. Yamaha har ett antal felsökningstips i Raptor 350 instruktionsboken för att få ägare på rätt kurs igen så snart som möjligt. Bränsle

Brist på bränsle eller förorenat bränsle kan orsaka Raptor 350 motor till stall, misständning eller misslyckas med att starta. Om mer bränsle behövs, fyll på färskt, oblandade och blyfri bensin endast.
Compression

Brist på adekvat kompression kan också orsaka problem när du försöker starta Raptor 350. För att testa kompression nivåer, komma åt och ta bort tändstiftet och använder en kompression mätare för att testa för kompression nivåer i Rovfågel encylindriga. Instruktionsboken innehåller information om hur du kommer åt och ta bort tändstiftet.
Tändning

Problem med tändsystem och tändstift själv kan också förhindra Raptor körs på rätt sätt. Kontrollera att tändstiftet är oskadad, att det är ett NGK DR8EA plugg som rekommenderas av Yamaha, och att tändstiftet gapet ligger mellan 0,024 och 0,028 inches. Den Raptor handbok innehåller också närmare detaljerna om hur du felsöker tändstiften. Addera Batteri

Ett urladdat eller skadat batteri är ett annat vanligt problem att utforska medan felsökning av Raptor 350. Denna quad tar en 12 volt, 8,6 amperetimmar batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118583.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.