Polaris Motorspecifikationer

Polaris Industries designar fritidsfordon såsom snöskotrar och terränghjulingar. Dessa fordon omfattar en mängd olika terräng. Polaris fordon finns på många återförsäljare samt vissa nätbutiker. Den Polaris webbplats tillåter inte dig att köpa fordon, men det gör att du kan be om en offert på någon specifik modell. Motorcyklar

Mest Polaris motorcyklar har en 4-takts 50 graders V-Twin motor med en luft kylsystem. Dessa motorcyklar har ett elektroniskt system för bränsleinsprutning med dubbla 45mm spjällhus och har ett bränsle kapacitet på 4 till 5 liter. De MC-batterier är 12 volt, och avgiftssystemet har en maxeffekt på 38 ampere. Polaris kopplingar är våt, multi-plate kopplingar och transmissionen är en 6-växlad överväxel med konstant ingrepp. Dessa motorcyklar detaljhandeln för $ 15.000 till $ 30.000.
Snöskotrar

Polaris snöskotrar utnyttjar ett flytande kylsystem. Dessa snöskotrar har en cylindervolym 2-750 och har en mängd olika tändningar. Vissa tändningar är sluten medan andra är digital CDI. De flesta bränsleinsprutning är antingen EFI eller ren-brand injektion. Mest Polaris snöskotrar kostar ca $ 11.000.
Terränghjulingar

Polaris ATV har en 4-takts motor, antingen enkel eller dubbel cylinder. Dessa ATV erbjuder även elektronisk bränsleinsprutning och ett flytande kylsystem. Förskjutning varierar från 498cc till 760cc. Dessa fordon har automatisk växellåda och en on-demand sant drivsystem. De flesta ATV har ett bränsle kapacitet på 7 till 10 liter. ATV detaljhandeln för $ 4.000 till $ 17.000
Neighborhood Fordon Till Salu

Polaris Breeze, en golf-kundvagn fordon, finns i tre modeller:. Sittplatser för 2, plats för 4, och SL. Dessa fordon har en 48-volts motor och erbjuder 3,3 hästkrafter. Det finns sex 8-volts djupcyklingsbatterier, och Polaris Laddaren har en 48-volts frekvens. Bilens topphastighet är cirka 20 miles per timme och bilen kan köra ca 50 miles på en laddning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117735.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.