Hur man installerar en Universal Sway Bar

Universal vingla barer arbeta för att hålla en släpvagn eller fordonets chassi nivå när det genomgår lateral G-krafter som normalt påträffas när man navigerar en sväng. Den krängningshämmare arbetar med fjädring för att möjliggöra normal böjning när förändringar i terrängen påträffas. I sin mest grundläggande form, består en universell gungning nakna av en C-formad bar som fäster till chassit i centrum och axlarna i båda ändar. Uretan bussningar används vid varje fästpunkt för att säkerställa en mjuk gång och drift. Saker du behöver Review, Universal krängningshämmare kit
1/2-tums enhet socket uppsättning
1/2-tums spärrnyckel
Open end skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner

1

Installera krängningshämmare bussningar på krängningshämmare, om din utrustning inte har dem fabriksmonterat. Motsvarande metallfästen i satsen bör passa väl över krängningshämmare bussningarna.
2

Bolt krängningshämmare monteringsplattan till lämplig chassi tvärbalk bakom axeln.

3

Bolt de krängningshämmare parentes, och därmed krängningshämmare, till monteringsplattan med de bultar som medföljer i satsen och en 1/2-tums socket och ratchet set.
4

Thread de krängningshämmare ändlänk brickor och bussningar på slutet länkar och sedan, medan krängningshämmaren är placerad ovanför axeln, släppa länkarna genom hålen på ändarna av krängningshämmaren.
5

Montera en bussning och bricka på slutet länkarna nedanför den krängningshämmare och skruva dem på plats med hjälp av en öppen nyckel. Följ den här med en annan bult, bricka och bussning och sedan trär ändlänken genom axeln länkar.
6

Installera sista bussningen, brickan och bulten på nedre delen av länkarna utskjutande genom axeln länken och dra fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118492.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.