Hur Bifoga botten av en Travel Trailer

Eftersom resor släpvagnar är upphöjd från marken av hjul och axlar, tillåter utrymmet under dem externa temperaturer för att åstadkomma den inre miljön, och den släpper in skadedjur. Det är vanligt att innesluta undersidorna att minska dessa problem och öka släpets utseende. Bortsett från kosmetiska ändamål och skadedjursbekämpning, reducerar en robust inneslutning också wind gungning. Även valet av material är beroende av både budget och syfte, metoder för fastställande av inneslutningen till resor släpvagn är i huvudsak desamma. Saker du behöver
Panels
Batten (tillval) katalog Fasteners
Electric drill
Builder nivå
Gräva Tool Review Skärverktygens ankare
Ground (tillval)
Isolering
Visa fler instruktioner
1

Helt rensa området under trailern. Lämna inget växtliv eller avfall som skulle kunna locka djurliv eller tjänar till att bibehålla en fuktig miljö.
2

Bestäm vad material att använda för att konstruera höljet. Korrugerade plastplattorna - som liknar till det materialet sektionerad för vägkanten politisk-och real estate skyltning - göra en billig, lättviktig och vattentät barriär som är lätt att skära. Det kommer att isolera mot kyla och vind, men kommer inte att utesluta djur. Om att arbeta med trä, använd tryckimpregnerat plywood heter "marin ply" av många leverantörer. Eftersom den nedre kanten kommer att vara under jord, kommer det att utsättas för fukt under en stor del av året. Vinylbeklädnad finns i vanliga paneler av nästan vilken färg som helst, eller i mönster som liknar trä, sten och tegel. Aluminium sidospår är mer slitstarkt och dyrare. Korrugerad galvaniserat stål gör den mest robusta, långvarig kapsling.
3

besluta på toppen fäste för inneslutningen. Många resor släpvagnar har en fälg rambalk runt hela basen, steg tillbaka från utsidan av väggen med ungefär en tum. Om detta ramlisten är närvarande och är tillverkade av ett material som kan spikas eller skruvas in, kommer det att fungera som ett ankare för inneslutningen. Om ingen sådan fälg är tillgänglig, installerar du ena användning av 2-tums fyrkant, tryckbärande-behandlat virke. Borra ett fästhål ungefär var tio inches med en borrmaskin och lite dimensionerad för fästelement. Skruv läppen till undersidan av trailern steg en tum tillbaka från utsidan av väggen. Använd beslag dimensionerade så att deras längd tillåter dem att passera genom reglar och få ett bra grepp, men inte så länge att de kommer att skjuta ut genom toppen av golvet.
4

Använd en byggmästare nivå för att markera en linje runt hela vagnen som är lodrätt under ramen järnväg eller läkt. Följ linjen med en spade eller murslev och schakta en smalt dike ungefär fem inches djupt.

5

Beroende på materialet, skär de panelerna till storlek med hjälp tenn snips, saxar vinyl, en jigsaw eller ett cirkulära såg. För ojämna bitar - till exempel om släpvagnen är planat ovan sluttande mark - First Cut mallar från kartong, sedan överföra sina former till permanent material. Tillverka panelerna, sedan skära ut rabatter som behövs för att rymma dörren steg, den svarta och grå-vatten ventiler dumpa, propan inloppsröret och alla andra komponenter som är specifika för din resa släpvagn modell.
6

använda off-nedskärningar för att göra läpparna ned den högra-sidokanten av varje panelens. Hålla läpparna så bred som möjligt för att förhindra att vind och fukt kommer in genom stumfogar. De bör vara minst sex inches bred. Beroende på material, skruvar användning eller en mutter /bult /bricka kombination att fästa läpparna.
7

Börja monteringen med den svåraste panel till plats, oftast under dörren där hängande steget är på ena sidan eller runt dumpventiler på andra. Leta reda på panelen, packa jorden under den tills den ligger an mot vagnens undersida och skruva sedan upp till kanten eller läkten. Att arbeta i ett vänstra-till-rätt riktning runt släpet, placera nästa panelen - dess vänstra-räcka-side som täcker läppen av den föregående panelen - och följ det samma procedur, den här tid kör även fästelement in i läppen <. br>
8

Använd galvaniserade spikes - säljs i trädgården centers för att hålla gräsmatta kantning på plats - eller lång tältpinnar att förankra non-styva paneler i marken. Återfyllning diket att göra panelerna orörlig, och använda en tung bit av timmer för att packa jorden ordentligt. Varje panel är nu säkrad på alla fyra kanter. Expanderande skum i eventuella luckor kring besvärliga former som hjulhusen, om inneslutningen är att vara permanent
9

Spray. Om höljet är att vara tillfällig, packa hålen med bubbelplast och täcka utsidan av emballaget med silvertejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118562.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.