Hur Beef jag upp en klass C Husbil Hitch?

Eftermarknad dragkrokar är typiskt bolt-on typ. Även om dessa kan vara lämplig för dag till dag, korta, lätta bogsering arbetsuppgifter, de är otillräckliga för de krav som sannolikt från en klass C husbil. En dragkrok på en husbil är oftast används för platt-bogsera en full-size bil eller SUV, ibland en resa släpvagn, ibland en båt eller leksak dumprar. Den bogsera paket med en klass C husbil bör därför förstärkt upp utöver tillhandahållandet av en bolt-on-system. Dragkroken skall svetsas direkt till ramen förlängningar och ramens förlängning bör vara svetsade direkt till chassit. Saker du behöver
Svetsutrustning
Plate stål
Vinkelslip
Visa fler instruktioner
1

Inspektera betyg klistermärke på dragkroken järnväg eller kontakt den tekniska supporten hos tillverkaren för att avgöra om det är tillräckligt för den planerade vikt, spänningar och avstånd. Det bör göras av tunga stål lådsektion och kontinuerligt svetsade i varje led.
2

Byt ut eller förstärka den bult församlingar håller dragkroken järnväg till klass C husbil chassi förlängningar. Använd din vinkelslip för att skära fisk-svans paneler från tung stålplatta att överföra spänningar över ett så stort område som är praktiskt möjligt. Använd kontinuerliga svetsar, inte nubb.
3

Kontrollera bilagor mellan chassit förlängningar och klass C chassi. Om bilagor är enkla stumsvetsar avsett att göra lite mer än stödja kroppen i husbilen, öka dessa bilagor med fisk-svans paneler också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117399.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.