Felsökning Min Polaris Ranger 700 Elektrisk

En linje av nyttofordon först släpptes av Polaris 2005, har Ranger kommer i många inkarnationer under åren. Den Polaris Ranger 700 tillverkades fram till 2007, och kom i två olika modeller: en med fyra hjul, den andra med sex. Elektriska felsökningstips är desamma för båda modellerna. Polaris rekommenderar att ägarna kontrollera alla startsolenoid anslutningar och felsöka Rangers batteriet om upplever elektriska problem. Saker du behöver
Skiftnyckel
Wire-borste
1 msk bakpulver
1 kopp vatten
12 volts ersättningsbatteri
12 volts batteriladdare

Visa mer instruktioner
huvudsäkring
1

den elektriska startmotorn och lyssna. Om det inte finns någon motor omsättning, tyder detta på att det elektriska systemet har problem. Fortsätt med elsystem felsökning.
2

Leta startmotorsolenoiden. Det ligger i anslutning till startmotorn under Ranger 700: s huva.
3

Inspektera magnetventiler kablarna som ansluter startmotorsolenoiden till både förrätt och batteriet. Om någon kabel har lossnat, dra åt den helt med hjälp av en skiftnyckel.
4

Prova den elektriska startmotorn igen. Om startmotorn fortfarande inte fungerar, gå vidare till Battery Check. Addera Batteri
5

Hitta batteriet, också placerad under Ranger 700: s motorhuven.
6

Ta bort röret batteriet vent, för konventionella batterier. Koppla sedan bort den svarta batterikabeln följt av den röda. Lyft ut batteriet ur fodralet utan att tippa det.
7

Kontrollera batteripolerna för korrosion eller överskott uppbyggd. Skrapa bort små mängder av korrosion med en tråd-borste och ren uppbyggd från terminalerna med bakpulver och vatten lösning.
8

Byt ut batteriet om det är kraftigt korroderat eller skadat. Ranger 700 tar ett 12 volts batteri.
9

Ladda batteriet fullt med en separat batteriladdare.
10

tillbaka batteriet genom att återlämna den till batteriet fallet under huven. Anslut den röda kabeln, då den svarta kabeln. Anslut sedan batteriet röret utlopp för konventionella batterier.
11

Prova Ranger 700 starter igen. Om motorn fortfarande inte vända, ta Ranger 700 till butiken för vidare elsystem inspektion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118612.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.