2005 Polaris Trailblazer 250 Pros & Cons

Polaris Industries har tillverkat ATV (all-terrain vehicles) sedan 1985, debuterade sin Trailblazer gör av fyrhjuling 1999. Sex år senare, tillverkas bolaget fortfarande detta märke av ATV, som verkade särskilt populärt för människor som söker en pålitlig och bekväm körning. Ändå har vissa ryttare hade farhågor om prestanda och hastighet. Allmän Info

År 2005 var 250 den enda Trailblazer modellen tillgänglig. Det detaljhandeln för ungefär $ 3599 och innehöll en tvåtaktsmotor, 244 cc motor med en luft-kylsystem, en elektrisk startmotor och en Mikuni 30 mm VM förgasare. Överföringen presenterade front, neutral och back körning och en koncentrisk drivlina. Sammantaget var 2005 Trailblazer 75 inches i längd, 47 inches i höjd och 46 cm i höjd, med en vikt av 461 pounds, vilket bidragit till att stabiliteten under åkturen. Andra mätningar inkluderar en hjulbas på 48 inches, en svängradie på 63 inches och en markfrigång på 5,5 inches som var användbar i att låta Trailblazer att rida på stigar.
Pros

Användare gav Trailblazer ett genomsnittligt helhetsbetyg på fem av fem stjärnor, vilket tyder på att de flesta användare var nöjda med att göra. Tillförlitlighet, prestanda och kvalitet var tre aspekter som särskilt var well-rated. Användare nämnde också att 2005 Trailblazer hade en stadig hantering, särskilt användbart för nybörjare ryttare. Andra ryttare har noterat att ATV är relativt lågt underhåll, och man anmärkte på resan var särskilt bekväma, även på långa trail åkattraktioner.
Cons

Även klagomålen var få, gjorde några ryttare notera att 2005 Trailblazer verkar bättre lämpade för nybörjare än till vissa mer erfarna förare. I synnerhet granskare nämnde bristen på adekvat hastighet eller svårigheter faktiskt nå potentiella topphastigheter. De noterade också att gasrespons kan förbättras. Dessutom noterade man rider några problem med växelspaken, som hade en tendens att flytta in i friläge medan i luften, vilket kan vara en ersättning för ryttare som gillar att hoppa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117905.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.