Hur du ändrar en Sprocket i en Honda TRX 125

Honda TRX 125 är en kraftfull, race-stil ATV med en 125 cc tvåtaktsmotor installerad. Den transmissionskedjehjulet ligger på sidan av överföringen och driver kedjan. Kedjehjulet skyddas av en plastkåpa med fri sikt på den sida av transmissionen. Den är monterad på sändning genom en hållare i centrum av kedjehjulet. Saker du behöver
Kedjelänk Ratchet Remover Review och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera länken remover på en länk i kedjan och gör säker på att tryckstången i verktyget är över ett stift på länken. Vrid remover verktyget handtaget åt höger tills stiftet i länken tvingas ut.
2

Dra kedjan från axeln och transmissionskedjehjulet och ställ den åt sidan. Ta bort de två skruvarna från kedjehjulet locket med en spärrfunktion set och ta bort locket från transmissionen.
3

bort hållaren från mitten av transmissionskedjehjulet med en spärrfunktion set och dra drevet från transmissionen. Placera det nya drevet på överföringen, sedan byta och dra hållaren med ett Ratchet och uttag.
4

Placera kedjan runt bakaxeln och styra den till den nya transmissionskedjehjulet. Återanslut kedjan vända den metod som du använde för att koppla bort det. Placera drevet locket på sidan av transmissionen och ersätta bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118561.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.