Hur fixar jag hål i min ATV Fenders?

Reparera hål i framskärmarna för din All Terrain Vehicle (ATV) är inte en komplicerad process, men du behöver rätt verktyg för att slutföra jobbet korrekt. Du kommer att behöva ta bort fendrar från ramen av ATV, lappa hålen, sedan sand och måla om fendrar för att få dem att se ut som ny. Du kan göra det här hemma i ca 48 timmar, och genom att göra detta själv, kommer du spara mycket pengar och tid. Saker du behöver
Fender patch kit
80 - och 120-grit sandpapper
8 dl bensin
butik trasa
Spray primer
Sprayfärg
Show Mer Instruktioner
1

Avlägsna fender från ramen av ATV. Placera plåstret från plåstret satsen över hålet och applicera limmet på plåstret att fästa den på ramen. Låt limmet torka i ca 12 timmar eller längre innan du fortsätter.
2

Sand plåstret med 80-slippapper för att ta bort eventuella ojämnheter och extra lim. Sand lappen och fender med 120-slippapper för att jämna ut fender och blanda plåstret in med ramen.
3

Blöt en trasa med en liten mängd bensin och torka ner hela ytan av fendern för att avlägsna all olja och annat skräp. Låt gasen att avdunsta helt sedan tillämpa tre skikt av primer till fender med en timmes torktid mellan varje skikt.
4

Applicera fyra lager färg till fender efter grundfärgen har torkat helt. Du måste tillåta varje lager färg torka helt innan du applicerar nästa skikt. När det sista skiktet har torkat, låt färgen torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117689.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.