Hur man byter AC enheten i en RV

ScrewdriverWrenchScraperLadderAir Saker konditioneringsenheten du behöver
Om du behöver byta enhet luftkonditioneringen i ditt fritidsfordon, överväga ett par saker. Få en enhet luftkonditioneringen som är så nära samma storlek och form som den gamla enheten, måste du installera den på taket utan problem rörande monteringshål. Byta enheten kommer att kräva minst två personer. Om du har några tvivel om huruvida det går att ändra enheten, lämna det till en professionell.
Visa fler instruktioner
1

Stäng av fritidsfordon makt. Det kan finnas omkopplare på landström enheten att göra detta, men kopplar bort bilens negativa batterikabeln fungerar också köpa 2

Lossa alla fästen i taket sida av enheten -. Detta bör innefatta skruvar för kontrollpanelen och bultarna som fäster aggregatet till taket - och ta bort manöverpanelen och överstycke från enheten. Koppla loss kablarna under plattan genom att lossa sina nötter; koppla jordledningen först
3

klättra upp på bilens tak - detta bör kräva en stege - skala bort alla fogtätning. från AC: s mount om den finns, ta bort dess montering bultar och muttrar och ta bort enheten ur hållaren. Ha en medhjälpare redo på marken för att få den gamla enheten från dig och lämna dig den nya.
4

Placera den nya luftkonditionering enhet i hålet och fäst den på plats med bultar och muttrar , placera någon fäste och packning på hålet först om de kommer med enheten. Om enheten är i samma storlek som originalet, bör dess monteringshål placeras på samma ställe, vilket innebär att du inte behöver borra nya hål. Klättra ner från taket.
5

Anslut AC: s ledningar inifrån fordonet genom att vrida varje avskalde ledningen tillsammans med sin närstående tråd från fordonet och montera muttern på de anslutna ledningarna. Den neutrala tråd ska vara vitt, den strömförande ledning kan vara röd eller svart och jordledningen kan vara svart eller nakna. Anslut nolledaren sist.
6

Säkra alla fästanordningar som måste anslutas från fordonets insida. Detta kan återigen inkludera några bultar som hjälper säkra enhetens position och skruvarna som fäster frontpanelen och /eller kontrollpanelen
7

Återställ bilens ström genom smeten kabel och /eller stranden strömbrytaren för att slå på och testa enheten luftkonditionering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117517.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.