Hur Jet en Yamaha Warrior 350

I lager huvudmunstycke på en Yamaha Warrior 350 är en 145. De 145 främsta jet, liksom de viktigaste jets på alla förgasare, är utformad för att fungera optimalt vid havet, cirka 70 grader Fahrenheit. Men förändringar i motorns prestanda, höjd eller omgivande temperatur kan kräva att du åter Jet Yamaha Warrior 350 s Mikuni förgasare. Den Mikuni är en liten förskjutning, single-skål motorcykel carb med en enda huvudmunstycke som nås genom att ta bort flottörhuset. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Jet kit
Visa fler instruktioner
1

Lossa slangklämmorna på luft rutan och intag sidan av förgasaren med ett skruvmejsel. Med klämmorna löst, kommer du att kunna rotera förgasaren mot höger sida av quad, så att du kan komma åt flottörhuset längst ned på carb utan att ta bort carb.
2

Skruva loss de fyra skruvarna flottörhuset och dra skålen bort från förgasaren. Bevara packningen flottörhuset. Med denna skål bort, kommer den viktigaste jet exponeras. Skruva att jet med en skruvmejsel. Det är troligt att du kommer att öka jet storlek att redovisa högre motorprestanda så notera storleken på huvudmunstycket. Addera 3

Infoga en större storlek jet för ökad motorprestanda och kallare temperaturer eller använda en mindre storlek jet för varmare temps och högre höjder. Re-bestyckningen kräver motortester. När du har installerat den flottörhuset och åtdragna skruvar flottörhuset, tryck carb kroppen tillbaka till en nivå position och dra åt slangklämmorna på luft rutan och sidor intaget av kolhydrater. Starta quad och i tomgång. Testa gasreglaget och se till att accelerationen egenskaper är skarpa och lyhörda.
4

Upprepa re-bestyckningen process, om dålig tomgång eller acceleration egenskaper kvarstår, tills rätt jet storlek uppnås.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118297.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.