Hur man installerar ett Genomföring Trailer Ljus

Stora förändringar har skett i trailern belysning under de senaste åren. Belysning har förbättrats för att öka ljusstyrkan och att ge längre livslängd. En av de mest märkbara framstegen har varit övergången till grommeted bakljus. Dessa lampor behöver skruva inte släpet utan istället passa in i en gummigenomföring som är fäst på släpvagnen med en läpp som passar runt kanterna på ett hål. Detta arrangemang ger större mångsidighet i fästpunkterna och hjälper till att skydda lampan från fysiska skador på grund av dess infälld montering. Saker du behöver
Grommeted ljus kit
WD-40
Jigsaw försedd med skärande blad
Solderless rumpa kontakter
Solderless terminal klämtång
Visa fler instruktioner

1

Använd mallen levereras i ljus kit och markera platsen för monteringshål om din släpvagn inte redan är utrustade för att ta emot genomföring monterade lampor. Före skärning, kolla bakom fäste för tillräcklig frigång för kapskivan och den nya lampan.
2

jämna ut kanterna på hålet med smärgelduk eller en liten fil.
Sida 3

Montera genomföringen i hålet. Kontrollera läppen på genomföringen sitter ordentligt runt kanterna på monteringshål.
4

Splice pigtail levereras i lampan kit till ledningarna för den ursprungliga lampan. Du kan använda lödfritt rumpa kontakter för denna skarv. Mata pigtail ut genom baksidan av genomföringen och anslut den till kontakten på lampan. Rikta den manliga kontakten till den kvinnliga polen på lampan och tryck ihop ordentligt.
5

Tryck lampan i den genomföringen tills ordentligt. Det är mycket enklare om du först spraya genomföringen med WD-40.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117484.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.