Hur Återvinn Camper Shells

Du återanvänder husbil skal genom att ta bort dem från din pickup. Sälja husbil skalet är det vanligaste sättet att återvinna skalet om det är i gott skick. Du bestämmer själv om att sälja skalet i delar eller hela. Om den ruttnar eller har andra problem, avveckla den och sälja delarna är rätt väg att gå. I varje fall innebär återvinning att du använder skalet på ett nytt och annorlunda sätt. Saker du behöver
Wrench eller skruvmejsel
Skottkärra
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna husbil skalet från din pickup. Skruva av muttrar, bultar och skruvar som håller skalet till lastbilen. Du kommer förmodligen behöva någon att hjälpa dig, eftersom de flesta är tungt och svårt för en person att hantera. Två typer av husbil skal existerar: hård-och mjuk-täckt. De hårda täckta som är mer tålig men tyngre och svårare att ta bort. Soft-täckte dem är lätta att ta bort och vissa tål tyngden av en eller två personer och upp till 12 tum blötsnö.
2

grund av hållbarheten av deras material, kan du återanvända sommarlägret skal i många år. Med lite fantasi, kan du använda skalet för ett hönshus, hundkoja eller skjul
3

Demontera skalet genom att separera bitarna i delar:. Fönster, sidor, tak och skärmar. Ta bort låset. Om delar är i gott skick, kommer andra köper dem.
4

Lägg bitarna i en skottkärra för att flytta dem lättare. Skicka bitarna till en återanvänd centrum så att andra kan köpa dem. De flesta stater har minst en återanvänd centrum. Hitta ett center i de gula sidorna i din telefonbok eller på Internet. Samlare, bearbetning företag och försäljare har alla en del i denna återvinningsprocess. Ingen är mer av en återanvänd center än en annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118073.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.