Hur Vik en holländare Camper

Dutchmen pop-up campare är ovanligt sällsynta släp eftersom produktionen skalas tillbaka kraftigt av tillverkaren, Thor Industries, mellan början av 1980 och slutet av 1990. I likhet med alla pop-up campare är holländarna sommarlägret ovikt genom användning av en vevmekanismen kopplad till kablar som påverka lyftmekanismer i de fyra hörnen på sommarlägret. Den vevmekanism ofta grep, och ibland en kedja används för att överföra cranking kraft på en rafflad stav som driver kablarna, men processen att uppveckling, eller höja taket, av en holländare popup-sommarlägret är väsentligen densamma. Saker du behöver
Stoppklossar
vev
Visa fler instruktioner
1

Hitta en campingplats som är platt och nivå, placera dina stoppklossar och häng den Holländarna husbil från dragfordonet. Släpp spärrarna som håller taket ordentligt ner under resor.
2

Installera winchhandtaget om det behövs, och sedan avveckla taket genom att vrida vinschen medurs. Vinschen är monterad på bogsering tungan. Vissa vinschar omvandlas att drivas av en integrerad motor och andra genom en borrmaskin monterad på drivmekanismen, men de flesta drivs för hand. Taket är helt utdraget när du kommer till ett positivt stopp i stället för att märka en ökning i svårigheter vrida vinschen.
3

Använd samma veven för att distribuera de stabiliserande uttagen i hörnet . Alla fyra måste vara i kontakt med marken eller en stödmellanlägg.
4

Skjut ut den sovande områden. Om monterad, fästa hängslen som stöder den sovande områden, dra sedan de styva panelerna utåt tills de låser. Fäst tyget delar av den sovande områden till de stela sektionerna med elastiska remmar, poppers eller kardborrband, beroende på din modell av holländarna husbil.
5

Följ Dutchmen instruktionerna att vika upp dörren, och fäst nedre del till den stela basen rutan. Vanligtvis kommer det att finnas en spärr som håller kollapsade dörren till den övre delen av husbilen, som måste släppas, och en annan på den nedre delen, som måste installeras.
6

Fäst tyget i den övre, hopfällbart avsnitt till den stela basen rutan om det behövs. Vissa Dutchmen campare kräver detta steg, andra inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117410.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.