Hur man fixar ett fönster Seal i en RV

husvagnar eller fritidsfordon, är motordrivna vagnar som används som husbilar. Även om dessa fordon är utrustade med de flesta bekvämligheter som finns i vanliga hem, som VVS och el, fönstren som används är mycket olika. Huruvida fönstren på din RV öppen eller inte, kommer de att ha en vattentät tätning runt dem för att hålla elementen ut. Dessa tätningar kan bli gamla och slitna och kan behöva bytas ut då och då. Du kan utföra denna uppgift själv, med vanliga material hem förbättring. Saker du behöver
SPACKEL
Brukskniv
Duk Tvättsprit
Maskeringstejp
silikon täta
Caulk pistol
Visa fler instruktioner

1

Kör kanten av en spackel bakom den gamla tätningen för att lossa den från fönstret. Använd en mattkniv för att få igenom de svåra punkter vidhäftning av tätningen.
2

Dra tätningen bort från fönstret tills den är allt bort. Om förseglingen bryts av i små bitar, se till att du får varje bit ut.
3

Rengör utrymmet mellan fönsterkarmen och sidan av RV väggarna med en trasa och gnugga alkohol. Denna alkohol tar bort alla spår av tätningen kvar när du tagit bort det.
4

Ansök målartejp över fönsterkarmen för att skydda den när du tillämpa den nya tätningen. Kanten på bandet ska ligga mot kanten av fönsterkarmen.
5

Mask RV väggar med tejp för att skapa en barriär för tätningen. Bandet bör vara 1/8 tum från fönsterkarmen.
6

Fyll mellanrummet under fönsterkarmen med silikon från en täta pistol. Tryck på silikon på plats med fingret. Se till att täta stadigt på plats och det finns inga luckor.
7

Låt täta att sätta i en timme. Ta bort målartejp du brukade maskera fönsterkarmen och väggarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117688.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.