Hur Wire en Flat 4 stickkontakten till ett dragfordon

Kabeldragning ett fordon för en släpvagn kontakt är ett projekt som en hantlangare med en liten förståelse för bil-ledningar kan hantera i en timme eller mindre. Platta fyra stift kontakter ger kraften för drift, turn och bromsljus, samt en extra tråd för att säkerställa en god jordkontakt. Släpfordon med elektriska bromsar kräver att bogsera fordonet vara utrustat med en fem-eller sex-stift kontakt. Saker du behöver
Flat fyra stift fordon slutet trailer kontakt
12 volt testlampa
Scotchclok kontakter
Solderless ringkabelsko
Solderless terminal pressverktyg
Själv
skruv Tänger
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilens halvljus på. Med testet ljus, sondera kablarna som går åt vänster bakljus tills testet tänds. Anslut den bruna kabeln från kontakten till denna tråd med en Scotchlok kontakt.
2

Stäng av varselljus och med tändningsnyckeln i läge "ON" sväng till vänster blinkers. Sond trådarna till vänster bakljus tills blinkar testlampa. Anslut den gula ledningen från bakljus kontakten till denna tråd med en Scotchlok kontakt.
3

Stäng av vänster blinker och sväng till höger. Sond trådarna i rätt bakljus sele tills blinkar testlampa. Anslut den gröna ledningen från den platta fyra stift anslutning till denna tråd med en annan Scotchlok kontakt.
4

Strip ca 1/4 tum av isoleringen från änden av den vita kabeln från släpet kontakten och crimp en lödfri ringkabelsko till den med ett pressverktyg. Använd en självborrande skruv för att fästa terminalen till bilen. Avlägsna färgen från den plats där ringen kommer att ta kontakt med bilen.
5

Dra åt alla Scotchlok kontakter helt med tången och tejpa över dem med eltejp för att skydda mot korrosion.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117538.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.