Hur Dra en elektrisk RV Markis manuellt

Markisen på ett fritidsfordon eller RV, kan utfällt och indraget manuellt eller elektriskt. Operativsystem en motordriven markis vid en knapptryckning är bekvämt, men sådana enheter ibland misslyckas. Det kan också finnas tillfällen då ingen ström finns tillgänglig för markis, kanske för att en säkring har gått eller enheten batteriet är urladdat. Motordrivna markiser har normalt en backup dementi som drivs av en vev mekanism eller en överstyrning köras från en nio-volts batteri eller startkablar anslutna till tränare batteriet. Saker du behöver
handvev eller
Nine-volts batteri eller
startkablarna
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Installera handen vev mekanism, en förskjuten enhet med en roterande handtag hylsa på en ände och en rafflad insats vid den andra, i en mottagare på den sida av markisen drivmotor. Vrid veven moturs för att höja den förlängda förtältet. Det är typiskt en fästanordning som ligger nära veven mottagare som låser markisen på plats när den är helt indragen.
2

Touch en nio-volts batteri, såsom de som finns i rök och kol kolmonoxid detektorer, till de två kontakterna på sidan av motordrivhuset. Motorn kommer att dra in markisen. Bort batteriet från kontakterna när markisen är helt indragen, typiskt motorn kommer att fungera som ett lås för att säkra tältet på plats
3

Run startkablar från coachen batteriet. två terminaler på utsidan av tältet drivmotor. Beroende på hur ledningarna är anslutna, kommer markisen använda något eller dra. Håll ledningarna på plats tillräckligt länge för markisen att helt dra tillbaka, och sedan koppla dem.
4

Rådfråga tillverkarens litteratur för att lära sig att dra tillbaka din markis om själva motorn har misslyckats. Typiskt en uppsättning skruvar eller bultar måste avlägsnas från motorhuset så Förtältets drivhjul kan bändas bort från motorn kugge, då markisen kan rullas manuellt genom att vrida rullgardinsröret medurs. När en markis har helt indragen på detta sätt ett mekaniskt lås måste sättas på plats för att förhindra den från att distribuera igen oavsiktligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118250.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.