Så monterar du ett CD-spelare med en switch i en Camper

En CD-spelare ger ljud utan några av de problem som är förknippade med de system kassettband som föregick den. Du kan bifoga en CD-spelare som har en manöverkontakt kopplad till den på väggen i en husbil. Proceduren är enkel och liknar den för montering av spelaren till en vägg i ditt hem. Några leveranser från en järnaffär kommer att behövas. Inga speciella ledningar förmågor krävs, men du kommer att behöva några verktyg som är gemensamma för ett hem (och finns i verktygslådan transporteras i de flesta campare). Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
2 "L" parentes
Pencil
Elektronisk regeldetektor
Trä skruvar
Ljudkabel
Häftpistol
Staples

Visa fler instruktioner
1

Placera CD-spelaren upp och ned på en plan yta med baksidan där ljudanslutarna ligger närmast dig. Ta bort skruvarna från insidan av vibrationer fötter som är på undersidan av spelaren med en stjärnskruvmejsel, dessa spelare utan vibrationer fötter kommer fortfarande att ha hål i de ungefärliga platserna där fötterna kunde läggas till om så önskas av ägaren. Placera skruvarna åt sidan för nu.
2

Håll ett "L" fästet så att änden på botten pekar bort från dig och den andra änden pekar rakt upp. Rada upp skruvhålen i botten av "L" fäste med skruvhålen på vänster sida av spelaren där vibrations fötter. Skruva skruvarna som togs bort tidigare genom hålen i "L"-fästet och in i spelaren med stjärnskruvmejsel. Upprepa hela denna procedur med den andra "L"-fästet och den högra sidan av spelaren.
3

Vrid CD-spelaren över. Placera CD-spelaren mot en vägg av sommarlägret på höjd du vill. Gör en prick genom varje hål i "L" parentes på en vägg inne i husbilen med en blyertspenna. Placera CD-spelaren åt sidan.
4

Lägg ut en elektronisk regeldetektor mot det översta vänstra hålet på väggen, i förhållande till din position mot väggen. Flytta upphittaren vänster och höger tills den piper för att indikera en stud. Markera denna position med ett "X" med pennan. Upprepa proceduren med de andra prickarna på väggen.
5

Anslut en ljudkabel till kontakterna på baksidan av CD-spelaren. Placera CD-spelaren på väggen så att hålen i "L" parentes line up med " X "märken på väggen. Skruva träskruvar genom hålen i" L "konsolerna med en stjärnskruvmejsel.
6

Anslut CD-spelarens nätsladd till ett eluttag, så det har effekt. Staple kabeln är ansluten till CD-spelarens övergång till väggen med häftklamrar från en häftpistol. Staple ljudkabeln till väggen med klamrar från pistolen. Ljudkabeln nu kan anslutas till en förstärkare. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118517.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.