Hur man gör en buss i en RV

Renovera en begagnad buss är ett bra sätt att skapa en resa hem. Skolbussar gynnas eftersom de är oftast väl underhållna, och många stater kräver att förvaltningarna ersätta sina bussar antingen var 10 och 15 år eller efter ett visst antal miles. Storlek är viktigast, även innan den typen av bussen eller var du köper den. Bestäm hur mycket utrymme du behöver, men en full-size buss är oftast bäst om du vill distinkt separata sovutrymmen, kök, badrum och vardagsrum. Saker du behöver Billiga 2 x 4s
Bultar
Nails
Hammer
Plywood
Paneling
bajamaja
dusch stall
VVS rör
Freshwater tank
Avloppsvätskebehållartankanordning
Visa fler instruktioner
1

Köp en buss vid en auktion eller spridning försäljning. Måla utsidan så att det ser mer ut som en personlig husbil än en institutionell vagn.
2

Ta bort alla inredning så insidan är nakna. Se till att alla fönster arbete, och reparera eventuella som inte öppna eller stänga helt. Ta mätningar av golvyta och rita en plan för önskad inredning. Skapa en planritning garanterar att du får allt du vill, och du behöver inte slita isär och åter göra områden i mitten av konstruktionen eftersom de inte passar som du trodde att de skulle.

3

Bolt 2 av 4s varannan meter från golv till fönster längs hela varje sida av bussen som invändiga reglar för skåp, möbler och kabeldragning. Montera isoleringen runt alla sidor och över taket för extra temperaturkontroll och ljudisolering samt.
4

Frame din sovande områden och främre divisioner med 2 x 4s och användning plywood och panel för att göra väggar mellan varje rum eller avdelare för att dela av områden.
5

Skapa ett ramverk för 2 x 4 sidor och lister för storlek sängar du vill ha i varje område och skruva dem i golvet eller sidorna av bussen. Placera madrasser ovanpå lamellerna.
6

Gör skåp av någon typ av trä som passar din smak, och hänga på insidorna. Ge dig själv gott om skåp utrymme i varje vardagsrum. Köket avsnitt behöver de flesta skåp för mat och nytta förvaring.
7

Skapa pocket dörrar inuti ramen väggarna när det är möjligt så att du kan glida dörren in och ut i stället för att öppna en dörr till ett livsrum . Det blir enklare att komma hela.
8

Säkra en portabel toalett i badrummet området. Installera en uppsamlingstank för toaletten under bussen. Lägg en duschkabin och VVS för vatten till dusch och handfat. Bifoga VVS från handfat och dusch i sötvatten tank och slang hook-up.
9

Installera diskhon. Bifoga till sötvatten tank i bussen och slang hook-up på utsidan.
10

Lägg soffor och fåtöljer. Bolt till golvet så att de inte kan glida under resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117645.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.