Hur man registrerar ett Camper Out of State

Husbilar och husvagnar kostar en massa pengar för att köpa, men försäljningen och fastighetsskatt är också en enorm börda. Du kan undvika att betala tusentals dollar i fastighetsskatt på lagligt sätt. Registrera din husbil eller husvagn i en stat som har lägre eller ingen moms på resor fordon. Stater som Montana och Oregon har liten eller ingen moms på husbilar och husvagnar. Anmälningsavgifter är också lägre eller obefintlig. Utnyttja skatt och avgifter besparingar genom att etablera en bostad eller skapa ett holdingbolag i en husbil eller RV skatt-vänliga staten. Saker du behöver
Husbil eller husbil titel till fordonets
av staten bosatt eller
av statliga aktiebolag
Visa fler instruktioner
1 < p> Upprätta en legitim hemvist i den stat där du vill registrera din husbil eller RV. Hyra eller köpa ett hus eller lägenhet. Nuvarande bevis om uppehållstillstånd (en elräkning eller hyresavtal) när du registrerar husbil eller husvagn i ditt namn i det tillståndet.
2

Form ett aktiebolag (LLC) i den stat där du vill att registrera husbil eller RV, om du inte vill hyra ett hus eller lägenhet i staten. Anlita en advokat för att fylla i formulären för out-of-state aktiebolag. Hyr en tjänst ligger i delstaten för att slutföra bildandet av ditt aktiebolag.
3

Köp en husbil eller husbil i namn av det aktiebolag och registrera fordonet i staten där företaget är registrerat. Överföra äganderätten till en husbil eller husvagn som du redan äger till ett aktiebolag. Registrera husbil eller husvagn i företagets namn i en annan stat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118666.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.