Hur man installerar en varmvattenberedare i en Coleman Pop-Up Camper

Coleman pop-up campare anses av många vara de enklaste hopfällbara vagnar att driftsätta och tillbaka, och har varit USA: s bäst säljande märket varje år sedan 1979. En av de största tillgångar en pop-up husbil ger sina användare när de slog läger på distans, bort från de tjänster av en välutrustad Camping är hett vatten för diskning och duscha. Varmvattenberedare är oftast finns i kapaciteter på mellan fem och tio liter, med ett urval av propan eller 120-volts el som strömkälla. Varmvattenberedare är en enkel komponent att installera, vare sig i en pre-utrustad bay eller från scratch, så länge installationen genomförts korrekt och i sekvens. Saker du behöver
varmvattenberedare Lines Review Supply (tillval) katalog Hushåll Toolkit Review gastestning vätska
Visa fler instruktioner
1

Säkerställ concertina delen av Coleman pop-up är utplacerade enligt tillverkarens instruktioner, och att alla stöden låses fast på plats.
2

Leta insidan höljet utformad för att rymma, isolera och skydda ditt vatten värmare. I Coleman pop-ups, är det inre hölje vanligen placerad under eller nära diskho. Släpp det inre höljet genom att lyfta fästena runt sin underläpp, ta sedan bort det inre höljet och fästelement till en säker plats.
3

Lokalisera externa serviceluckan av viken tillägnad tillmötesgående en varmvattenberedare. Om du byter ut en befintlig enhet, bränsle och vatten linjer och en elektrisk anslutning kommer redan vara närvarande, men den gamla enheten ska tas bort. Stäng av alla in-line stop-kranar och dra ur kabelhärvan, sedan följa tillverkarens instruktioner för borttagning av enheten. Om inga specifika instruktioner ges för borttagning, är det oftast bra att följa installationsanvisningarna i omvänt. Varmvattenberedare vanligen hålls på plats av dual-purpose skruvar som också håller serviceluckan på plats. Om du är ombyggnad en helt ny bestämmelse
4

Etablera bränsle och vatten linjer och en kabelhärvan . Varmvattenberedare vanligtvis bränna propan, så en bränsleledning måste fastställas enligt säker praxis från Coleman pop-up är ombord eller avlägsna gasflaska. Det måste finnas en tryckvatten linje som från en färskvattentank eller en stad vattenförsörjning, och en rad av tillräckliga hål att dirigera det uppvärmda vattnet till sin arbetsplats.
5

Byt butyltejpen runt serviceluckan om den var skadad vid avlägsnande av lucka och /eller den gamla varmvattenberedaren.
6

Lyft nya varmvattenberedare på plats. Det kan bli nödvändigt att söka hjälp från en assistent, så att en person kan lyfta varmvattenberedaren genom serviceluckan från utsidan, medan den andra är inne i Coleman pop-up för att säkerställa att enheten ligger exakt på plats. Säkra varmvattenberedare med erforderligt antal fästelement drivs genom pilotprojekt hål i sin underläpp, och genom att installera om serviceluckan med sina dubbla syftet skruvar.
7

göra anslutningarna till bränsletillförseln och för båda vatten linjer. Använd ett måttband gängtätning lämpligt att antingen propan eller vatten i alla anslutningar. Testa alla linjer för sundhet, med enbart egna test vätska för propan raderna, inte en utspädning av diskmedel.
8

Läs och förstå instruktionerna som levereras med den nya varmvattenberedare. Initiera och sedan använda enheten för att testa dess funktion. Installera om den interna svepning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117358.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.