Honda Rincon 650 Twin ATV specifikation

Honda Rincon 650 är en del av FourTrax raden av Honda ATV och har en 650cc motor. Det erbjuds från 2003 och 2005 då den ersattes med Rincon 680-modellen. Den Rincon 650 är en full-size ATV som har många varelse bekvämligheter, såsom en automatisk växellåda och elektroniska kontroller stabilitet. Motor och Drivlina Specifikationer

Rincon 650 är utrustad med en 649cc encylindrig motor som är vätskekyld. Den har en 37 millimeter borrning och elsystem Förgasarförvärmning för användning i kallare klimat. Dess tre-växlad automatisk växellåda (plus backväxel) har en hydraulisk momentomvandlare och elektronisk styrenhet som övervakar realtids prestanda gaspådrag, ATV hastighet och RPM, bland annat statistik. Ryttare kan manuellt välja växlar från två tryckknappar med växellådans inbyggda elektroniska växlings-programmet.
Chassi och fjädring

Rincon 650 hantering systemfunktioner SUV-inspirerad radialdäck storlek 25 inches med 8 inches med 12 inches bred i fronten, med 25-tums med 10-tums med 12-tums bakhjul monterade på aluminiumfälgar. Ett stål omkrets ram monterar de oberoende fjädring punkter för att skapa en 10-tums markfrigång. Den främre hjulupphängningen kan uthärda 6.9 inches av resor. Främre och bakre trumbromsar ger bromskraft.
Funktioner och teknik

Utöver de terränggående egenskaper, är Rincon 650 utrustad med en LCD streck instrumentpanelen, gummi växel lock, hög densitet skum sits och lagringskapacitet för upp till 4 liter last. Duell strålkastare är också fabriken utrustning, som är en 14-amp-timmars batteri. Hasplåtar och ställ last är monterade på basmodellen att linda upp sina off-road krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117815.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.