Hur Seat en ATV Tire

Däck är en viktig del av en ATV. Du måste se till att däcken sitter ordentligt på däcket fälgar för en mjuk gång och däcken förblir uppblåsta ordentligt. Vid byte av däck eller att placera den på fälgen, måste du veta den riktiga sittplatser teknik, vilket bör göras med däcket bort från ATV. Saker du behöver
Däck järn eller Hylsnyckelsats
Jack
Tie-down klämma
Air kompressor med en snabbkoppling slang
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Lossa ATV däcket muttrarna, med hjälp av en hylsnyckel eller däck järn. Ställ i nödbromsen och använda en domkraft för att höja den del av ATV som du kommer att arbeta på. Ta bort muttrarna och lägg dem åt sidan. Avlägsna däcket och fälgen, ta tag i sidorna av däcket och dra bort från ATV. Placera däck och fälg på sin sida på en plan yta.
2

Placera ett tie-down klämma runt omkretsen av däcket och fäst den på plats.
3

Ta bort locket däckets ventil, roterar moturs med fingrarna, och lägg det åt sidan.
4

Fyll däcket med luft, med hjälp av en kompressor med en snabbkoppling slang.

5

Undersök däcket för luftläckage. Flytta ett däck med läckage genom att dra åt tie-down klämma eller flytta däcket till en bättre position, med händerna. Fyll däcket med luft tills den är fylld till den rekommenderade PSI, enligt däcktillverkaren.
6

tillbaka locket däckets ventil, vrida medurs.
7

Place däcket och fälgen på ATV. Dra åt muttrarna och sänk domkraften till marken. Dra åt muttrarna helt, med hjälp av hylsnyckel eller däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118449.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.