Hur man kan öka bränsle körsträcka på en Scooter

Öka gas körsträcka på din skoter kan vara ganska lätt beroende på din nuvarande körvanor. Ökad gas körsträcka är en faktor inte bara effektiviteten i din scooter motor, men också av den täckta terrängen, övergripande körvanor och typ av bränsle som används. Genom att ändra några av de sätt du rider eller den rutt du tar, kan det genomsnittliga gas körsträcka på din scooter ökas avsevärt. Instruktioner
1

Välj plattaste vägen för din pendla. Oavsett om denna linje är den kortaste, välj en rutt med minsta kuperad terräng som en scooter gas körsträcka är drastiskt påverkas av den ansträngning som krävs för att klättra en kulle kontra ridning cykeln några extra miles på plan mark. Så länge som den platta vägen är bara 5 till 10percent längre körsträcka-wise än den kuperade vägen, väljer det i stället för att slå kullarna.
2

Bränn hög kvalitet bränsle som är låg i alkohol. Alkohol brinner snabbt och inte hjälpa till att uppnå bättre körsträcka. Se till att utnyttja högsta kvalitet bensin (högsta oktantal) för att hålla din scooter motor bränner effektivt. Ju mer fullständigt bränslet i motorn brinner, desto bättre bränsleekonomi du kommer att njuta.
3

hålla en konstant hastighet, särskilt på längre turer. Genom att upprätthålla en konstant hastighet, gör du motorns arbete mindre, vilket resulterar i mindre bränsle förbränns. Utan knepig att påskynda och sakta ner hela tiden, måste motorns endast att utnyttja den frilöpande energin hos cykeln med lite input från själva motorn för att upprätthålla en viss hastighet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117574.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.