Hur man installerar ett snöröjning på en Grizzly 600

The Grizzly 600 är en all-terrain fordon, eller ATV, tillverkad av Yamaha mellan åren 1998 och 2001. Fyrhjulingar är konstruerade för färd på land av alla slag, inklusive snötäckt terräng. För människor som bor i en del av landet som tar emot ett stort snöfall varje vinter, skotta uppfarter, trottoarer och vägar kan vara en daglig verksamhet. Om du äger en all-terrain fordon som Yamaha Grizzly 600, rädda din rygg, utrusta din ATV med en snöplog och använda den för att rensa vägar på snötäckt egendom. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Borrmaskin med borr
Jack
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

borra hål i fabriken markerade platser på gummit framkant på snöplogen bladet med en borrmaskin och borr som rekommenderas av tillverkaren. Bär dina skyddsglasögon.
2

Leta lämpliga bultar, vilket sätter i hålen du just borrade. Skjut en låsbricka och sedan en bricka på varje bult. All hårdvara levereras med snöplogen kit. Sätt i bultarna i hålen, montera kanten skärning gummi till skid fästet och dra åt en bult på varje bult. Dra åt muttrarna med lämplig storlek hylsnyckel.
3

Skjut gummiplatta på gummit framkant och se till att sladda fästet vetter mot baksidan av bladet.

4

Montera sidogångjärn på bladet - rikta in hålen på baksidan av bladet med hålen på gångjärnen, sätt lämpliga bultar och annan maskinvara, och dra en mutter på varje bult med lämplig storlek hylsnyckel.
5

Sätt lämpliga bultar i botten av varje gångjärn och fäst dem till bladet genom att dra åt en mutter på varje bult med lämplig storlek hylsnyckel. Några snöplogar har hål förborrade i detta läge, medan andra inte gör det. Konsultera instruktionsboken för borrning instruktioner, om tillämpligt.
6

Fäst interceptor i plogen fästet. Den interceptor är botten av plogen arm. Sätt lämpliga bultar i de inriktade hålen och dra åt en mutter på varje bult med lämplig hylsnyckel.
7

Fäst plogen fästet på plogbladet. Varje knivfästena annorlunda. Konsultera instruktionsboken för ett diagram och monteringsanvisningar. Vissa plogar använder tjuder sladdar, som används vid höjning och sänkning av klingan. Bifoga eventuella begränsningspaneler sladdar genom att följa tillverkarens anvisningar.
8

Jack upp framsidan av Grizzly 600.
9

Montera plogen på underredet av Grizzly 600. Anslut inte någon utrustning till axeln. Konsultera plogen bruksanvisning för monteringsanvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118448.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.