2005 Yamaha Bruin specifikation

Yamaha Bruin är en robust ATV bäst lämpad för användning runt en ranch eller nytta butik. Den har kapacitet att dra små till medelstora laster och kan manövrera i utrymmen där en full - size fordon kan inte . Under 2005 Bruin producerades i både en fyra - wheel- drive och en två - hjulsdrivna modellen . Mått

2005 Yamaha Bruin mäter 78,1 inches i längd , 42,7 inches i bredd och 44,1 inches i höjd med en sitthöjd på 32,6 inches . Den har en hjulbas på 48,5 inches och en markfrigång på 9,7 inches . Den Bruin har en torrvikt av 507 pounds med en 3,7 - liters bränsle kapacitet . ATV har en främre och bakre rack lastkapacitet av 88 pounds och £ 176 respektive och kan dra upp till 1,102 pounds .
Motor

Yamaha Bruin drivs av en fyrtakts , encylindrig , luft - och oljekylda , enkel överliggande kamaxel motor . Motorn har en cylindervolym på 21,2 cubic inches och drivs av bensin . Motorn har en Mikuni 33 - mm BSR förgasare och Yamaha Ultramatic kilremstransmission . Transmissionen är steglös och har framåt , neutral och back kapacitet . Transmissionen har en primär drivaxel framhjul .
Chassis

främre chassi Bruin är en oberoende dubbla triangellänkar med 6,3 inches av resor och en fem - sätt förspänning justering . Den bakre chassit är en svängarm med 7,1 inches av resor och fem-vägs förspänning justering . De främre bromsarna är dubbla hydrauliska skivor och de bakre bromsarna är helt förslutna tunnor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118137.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.