Hur man installerar en Trailer Jack

Släpvagnar med en tung tunga vikt behöver ett system för att höja fronten på släpet för att rensa det dragna fordonets dragkrok boll. Detta görs med en släpvagn domkraft placerad på vagnens tungan. Genom att veva domkraften handtaget är jack s styrhjul sänkt till marken, lyfta släpet tungan att rensa Hitch bollen så att vagnen kan antingen anslutas till eller kopplas bort från det dragna fordonet. När släpvagnen unhitched kan släpet uttaget användas för att nivellera släpvagnen från framsidan till baksidan genom att vrida på jack handtaget. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
hydraulisk domkraft
Trailer jack och monteringssats
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitch den trailer till det dragna fordonet för att underlätta installationen. Blockera släpvagnens hjul och använda en hydraulisk domkraft för att tillfälligt höja släpvagnen tungan medan fordonet backas under dragkroken. Sänk hydrauliska domkraft när DRAGKROK är uppradade med dragkrok. Ta bort hydraulisk domkraft.
2

Bestäm bästa monteringsplatsen för uttaget på släpvagnen tungan genom att hålla domkraften i position för hand. Kontrollera att domkraften inte kommer hit någonting när den fälls upp till infällt läge. Se till att uttaget kommer att ha tillräckligt markfrigång vid manövrering över gupp.
3

Justera vridbar platta så att uttaget är i nedfällt läge. Håll domkraften mot släpvagnen tungan järnväg där det ska installeras och sänk domkraften tills Caster når marken genom att vrida jack handtaget veven i riktning medurs.
4

Fäst kontakten till släpvagnen tunga tåg med hårdvara som följer med domkraften. Med hjälp av en hjälpare, håll domkraften till utsidan av tungan järnväg och hålla monteringsstänger tvärs insidan av tungan skenan. Kör de bultar som medföljer uttaget genom monteringshålen i uttaget till monteringshålen på monterings barer.
5

Montera låsbrickor och muttrar till gängade änden av bultarna och dra åt dem i en medurs med en skiftnyckel.
6

testa funktionen av domkraften att se till att det inte slår något när svängde upp. Gör justeringar om det behövs och dra åt alla skruvar och muttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117522.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.