Hur du ändrar motorfästen på en 2005 Suzuki kung Quad 700

2005 års Suzuki kung Quad har en stor tallrik stål sladd på undersidan av motorn som kommer att behöva tas bort innan du kan komma åt de två motorfästen. En motor mount är beläget i mitten av botten av motorn bakom vevaxelns tömningspluggen, och den andra motorn fästet är beläget i centrum av metallen tvärbalken vid främre botten av motorn. Båda motorfästen kommer ändras på samma sätt och har samma vridmoment specifikationerna. Saker du behöver
Motorcykel lift
11/32-inch socket
Ratchet
19/32-inch socket
Jack
Byte motorfästen
Visa mer Instruktioner
en

Höj bakre av King Quad med hjälp av en motorcykel lyfta och låsa hissen så att den inte kommer att röra sig. Anslut 11/32-inch uttaget till ratchet. Ta bort de två bakre bultarna som håller släpplåten till ramen genom att placera spärranordningen mellan motorn och den bakre delen av släpplåten och att ta bort bultarna från metallskenor. Upprepa denna process för de främre bultarna ta bort plattan.
2

Lossa främre motorfästet bult med 19/32-inch hylsa och spärrskaft och lossa det bakre fästet. Höj motorn upp tillräckligt för att avlägsna motorns vikt från de två fästen med hjälp av domkraften. Ta bort den främre bulten helt och dra fästet från armaturen. Skjut den nya fästet på plats och byt bulten.
3

bort bulten från baksidan motorfästet med Ratchet och 19/32-inch uttaget, dra fästet från armaturen . Skjut den nya fästet på plats och byt bulten. Sänk motorn tillbaka på ramen med hjälp av domkraft.
4

Anslut 19/32-inch uttaget till momentnyckel och dra åt båda Motor Mount bultarna till 102,6 mul-pounds med momentnyckel. Placera släpplåten på undersidan av ramen och tillbaka bultarna på bäraren hålen. Dra åt bultarna med momentnyckel och 11/32-inch socket till 39,2 foot-pounds.
5

Avlägsna domkraften från under kung Quad. Sänk den bakre änden med motorcykeln lyfta och ta hissen från under den bakre änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117643.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.