Honda Odyssey Go specifikation vagn Design

Honda Odyssey ATV, inte att förväxla med Honda Odyssey Van, tillverkades 1976-1985. Som trehjuliga ATV (All Terrain Vehicles) där åtnjuter popularitet, tog Honda ytterligare ett steg i fritidsfordon, som erbjuder en av de enda mass-producerade fyra hjul ATV eller barnvagnar dyn varje gjort. Motorer

För mest av dess produktion run - 1977 till 1984 - Odyssey drevs av en encylindrig, 248 cc tvåtaktsmotor. Den luftkyld motor hade en 6,6-till-ett komprimeringsförhållande. Relativt Hondas 250 cc, två-takts dirt bike motorer, var Odyssey en lägre varvar, högre vridmoment enhet.
En Hyrbrid fritidsfordon

Odyssey var en unik ATV. Del go cart, del miniatyr dune buggy, hade det höga däck flytelement knölig väl lämpade för sand. Den enda säte var utrustad med bilbälte och barer rulle. Det hade mc-liknande kabel-aktiverade bromsar. Även om inte en street-legal bil hade Odyssey lampor monterade både fram och bak.
Design och specifikationer

250 cc tvåtaktsmotor kunde framdriva Odyssey upp en 35 graders lutning. Effekt överfördes genom en variabel stigning momentomvandlare, det var enda hastighet med omvänt. Det vikt var närmare en motorcykel än en dune buggy, komma in under 425 pounds. Från 31 mph, kunde Odyssey stoppa i 61 fot med det skivbromsar. Med sin minimala storlek, 5,51-tums markfrigång och 17,4-fot vändradie, var Odyssey smidig samt lätt. Addera 1976 och 1985 Design and Performance Specifications

Den grundläggande Odyssey paketet såg några förändringar förutom de första och sista åren. Under det konstituerande året, var Odyssey drivs av en fyrtaktsmotor, som kritiserades för att vara underdimensionerad. De mer kraftfulla de-trimmade tvåtaktare var också kritiserats för att vara trög, så år 1985, var de ersatts av en 329,1 cc tvåtakts i modellen FL350R. Honda ökade också formfaktor för 1985. Den FLR hade en total längd på 85 inches och en bredd och hjulbas på 61 inches. Dess höjd var en squatty 54 inches även med större diameter, 21-tums framhjul och 24-tums bak, hög-flyttankar däck. Bromsarna uppgraderades till hydrauliska skivor fram och trummor i baksätet. Total vikt (utan bränsle eller olja) ökades till 584 pounds, även om det är att vrida förmåga var stramare 14,1-fots radie. The Odyssey handlas också poäng tändningen för ett CDI-system. Trots den stora re-tänk på Odyssey, skulle 1985 bli det sista året av sin produktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118293.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.