Lägga till en andra AC till ett Travel Trailer

Eftersom resor släpvagn luftkonditioneringsapparater är nästan universellt ligger på taket, lägga till en andra enhet innefattar fysiskt manövrera en extremt tung apparat i en hög och prekär situation. För både det tidigare och de andra enheterna att arbeta samtidigt, är det också sannolikt att en helt ny elektrisk krets måste sättas till resor släpvagn, eller att en redan existerande 110-volts 30-amp-systemet kommer att behöva bytas ut mot en 220-volts 50-amp-systemet. Av dessa skäl lägga till en andra luftkonditionering, eller AC, till en resa släpvagn är en komplex och utmanande projekt som kräver lång planering. Instruktioner
1

Bekräfta att resa trailer tak kommer att stödja en andra AC. Luftkonditioneringsapparater är effektivt kompakta kylskåp och därmed väger ungefär samma, en andra enhet måste stödjas av starka interna bågar och rails, eller det kan orsaka taket att ge vika. Lokalisera den andra AC över en befintlig takventil bör slippa skära ett nytt hål i rese vagnens tak.
2

Bestäm hur fysiskt att höja andra AC på taket av resor släpvagn . Överväg att hyra en byggmästare byggnadsställning från ett verktyg hyra företag eller hem förbättring lager, sedan skjuta enheten upp en lutande stege medan assistenter dra den från taket med hjälp av linor. Överväga att kasta ett starkt rep över ett träd lem, fästa ena änden till den bogsera paket av en tung lastbil och binda den andra änden till AC, höja den till en höjd högre än resor släpvagn taket. Leta sedan reda på resa trailer under den upphängda AC och sänk enheten försiktigt på plats. Överväg att parkera resa släpvagn nära en andra berättelse fönster och använder flera assistenter för att hjälpa bära AC på övervåningen och sedan föra den ut genom ett fönster.
3

avgöra om det skulle vara mer praktiskt att driva den andra AC genom att lägga till en ny sladd landanslutning eller genom att ändra hela resor släpvagn elektriska system att köra på 50-amp 220-volts ström. ACS använder mer el för att starta än de gör när man kör, ett fenomen som kallas "spiking." En enhet som förbrukar 12 amp när man kör kan spika på 16 amp, och två sådana enheter startas upp samtidigt kommer resa en 30-amp brytare.
4

planerar att köra den andra AC från en ny, dedikerad sladd landanslutning genom att dirigera en tre-ledarkabel upp genom resor släpvagn till platsen för den nya enheten från lastrummet där befintlig landanslutning sladden förvaras när den inte används. Installera en dedikerad strömbrytare inne i lastrummet, och anslut sedan en ny sladd landanslutning av samma längd som den ursprungliga. Kabel, brytare och sladd betyg bör alla anges i litteraturen levereras med andra AC.
5

planerar att köra den andra AC från platsen för den befintliga brytaren ombord genom att ändra brytaren ombord, stranden anslutningskabel och dess kontakt för att använda 50-amp 220-volts två-fas el. Den andra AC sedan kan kopplas till en särskild brytare på kortet, som ger en ledig en sådan existerar, och resa släpvagn kan fortfarande vara anslutna med en enda landanslutning sladden, om än inte längre till en 30-amp uttag.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118445.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.