Vilken storlek Kulan Anses Klass 2 för bogsering?

Dragkrokar är grupperade i klasser. Dessa klasser varierar från I till IV. När du flyttar in i högre klasser, är det skumt klassad för en större grov släp och tunga vikt. Det är viktigt att ha både rätt storlek skumt och skumt bollen för den last du drar. Typer av Hitches
p Det finns två typer av missöden i Nordamerika. En mottagare hitch använder en löstagbar kula fäste. Detta innebär att olika storlek hitch bollar kan installeras enkelt på dragkroken. En fast dragstången hitch levereras med en integrerad hitch boll och kan inte ändras.
DRAGKROK Storlekar

klass II missöden kan acceptera en boll storlek på 1-7 /8 tum eller två tum. Majoriteten av klass II fast dragstången missöden kommer med en 1-7/8 tums boll. Klass II missöden är avsedda för lättare till medelhög belastning. Det finns också en 2-5/16 tums boll tillgängliga men de används huvudsakligen på klass III och ovanför missöden.
Mottagare Hitch

När man arbetar med en mottagare skumt, är bollen montera en rektangulär bar med en boll på slutet. Detta passar in i mottagaren som är ansluten till fordonet. Många sport utility fordon och mini-vans komma med en mottagare som redan är monterad på fordonet.
Nivå Bogsering

Ball fästen som är löstagbar kan köpas med en ökning eller en droppe införlivas sin design. Detta hjälper rymma höjd variation som finns mellan fordonet och släpet. Det är viktigt att kulan och Hitch är nivån för säker bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117901.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.