Hur får man en 80 liter varmvattenberedare för en husbil

Vissa husbilar använda så mycket varmvatten som en stor stick-byggda hus. Dessa bostäder är mer praktiskt när man har en 80 liters tank, så varmt vatten är tillgängligt under längre perioder. Välja rätt 80 liter varmvattenberedare för en husbil tar forskning och planering. För mindre husbilar, kan installationen av 80 liters varmvattenberedare kräver en ombyggnad av den befintliga utrymmet för att rymma större tank. Instruktioner
1

beräkna storleken på det område där den aktuella varmvattenberedare hittas för att avgöra om den större 80 liters varmvattenberedare passar in i utrymmet. Den nuvarande läge för varmvattenberedaren kan hittas inuti en garderob i husbil, men mer än troligt, är den tillgänglig från utsidan via en ytterdörr.

Flesta dubbel bredd husbilar levereras som standard med en 30 eller 40 liters varmvattenberedare, en 18-tums diameter och stå ca 50 inches tall. Den lång och smal tank stil av en 80-liters Whirlpool varmvattenberedare har en diameter på 24 inches och en höjd av 59,25 inches. Se till att lagringsutrymmet bekvämt och säkert accepterar större tank.
2

Kontrollera med tillverkaren av den mobila hem. Fråga dem vilka ändringar som kommer att behövas för att korrekt installera större varmvattenberedare och om dessa hotell kan göras. Kontrollera säkerheten för installation av en större varmvattenberedare i ett befintligt utrymme avsett för en mindre enhet. Skaffa ett citat från en rörmokare för installation av ny varmvattenberedare. Addera 3

Lägg kostnaden för installationen, priset på konstruktion eller modifiering av en befintlig eller ny utrymme samt som priset på en ny 80 liters varmvattenberedare för att avgöra om projektet är genomförbart. Om inte, använde forskning 80 liter varmvattenberedare och se vilken typ av garanti finns och om de är i gott skick.
4

Köp en 80 liters varmvattenberedare, antingen nya eller begagnade. Ändra plats eller bygga en ny shelter och installera varmvattenberedaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117398.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.