Hur hitta en begagnad Pop-Up Camper

Pop-up campare är en mer ekonomisk lösning för utomhus älskare som inte har råd med en större fritidsfordon, men inte vill campa i ett traditionellt tält. Pop-up campare lätt transporteras från ett hem eller lagring skjul till campingen och väl där kan lyftas för att rymma en familj med en till fyra medlemmar typiskt. Det finns flera sätt att hitta en ny eller begagnad pop-up husbil för din familjs nästa äventyr. Instruktioner
1

Besök en lokal husbil återförsäljare. Där kommer du att kunna hitta både nya och begagnade popup-campare. Återförsäljare erbjuder i allmänhet ett bättre val, en kunnig säljare och möjligheten att inspektera husbil. Återförsäljaravtalet kan också erbjuda möjlighet att prova på sommarlägret i några dagar eller veckor med möjlighet att returnera den och få pengarna tillbaka.
2

Sök lokaltidningen annonser för begagnade och nya pop- up husbilar till salu. Titta på annonserna för året, märke, modell och alla faciliteter som du kan söka efter, t.ex. en markis och en extra propan tank. Kontakta säljaren via telefon eller e-post och ställa frågor om det allmänna tillståndet i husbilen och hur många gånger den har använts.
3

besöker webbplatser som säljer pop-up campare, såsom Camping World eller RV Trader Online. Dessa webbplatser kommer att ha ett urval av pop-up campare från ditt område eller i hela landet. Ange ett pris innan shopping och tänk på eventuella fraktkostnader som kan vara nödvändiga om pop-up husbil köps från en annan stat.
4

Fråga vänner, familjemedlemmar eller arbetskamrater om de känner någon som säljer en pop-up husbil. Du kan också märka till salu skyltar på en lokal livsmedelsbutik eller restaurang. Ta tag i telefonnumret från dessa tecken och fråga om sommarlägret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117931.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.