Hur man gör en resa släpvagn Gaucho säng

En resa släpvagn gaucho säng är en sovande plattform med en mycket stor låda som drar utåt från under en soffa sits. Lådan är förhindrad från över-förlängning med stopp och fällbara ben utvidgas för att stödja framför lådan, då soffan sittdynan flyttas in i lådan och soffan ryggstödet sänks för att ockupera utrymmet utryms av sittdynan. Med stor planering, kan både sittplatser och sova konfigurationer vara dimensionerade för att passa alla resor släpvagn. Saker du behöver
Graph papper
Pen
konstruktionsmaterial
Structural Hardware
Kuddar
Snickeri verktygslåda
Welding kit (tillval) katalog Donor bäddsoffa (tillval ) katalog Hook-and-eye tejp (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Bekanta dig med de olika metoder som används för att skjuta ut och dra en resa säng släpvagn gaucho genom att besöka fritidsfordon återförsäljare och mässor. Prova en rad storlek alternativ för att avgöra vad måtten på din gaucho säng måste vara.
2

Använd rutat papper och en penna för att planera ut den stationära ramen och sträcker låda av gaucho. Bestäm mellan två-och-två-tums timmer och metallrör sällskap av rördelar eller svetsar. Bestäm om du vill göra grunderna för lådsektionen och soffan sätet från plywoodskivor, från bogsera remmar invävda en spänd gitter eller från ett rutnät av träribbor. Sedan besluta om att tillverka lådans spår från enkla trä diabilder eller från specialbyggda stål löpare.
3

Bestäm om du vill ha skräddarsydda kuddar tillskuret från stora ark av high-density skum från en tygaffär, eller om att använda kuddar från en cannibalized hushåll bäddsoffa från en goodwill butik.
4

Gör resor släpvagn gaucho säng genom att följa dina planer och samråd med experter på lager hem förbättring till lära sig de bästa kopplingar för att använda för att låsa lådsektionen så att den inte över-sträcka. Fix timmer går ihop med försänkta skruvar förstärkta med egenutvecklad trälim. Fäst kuddar till sina stöden med lim eller krok-och-eye tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118446.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.